Artikel top billede

Microsoft: Præsidentvalgkamp ramt af russiske hackerangreb

Den tidligere vicepræsident Joe Bidens præsidentkampagne er blevet ramt af russisk hackerangreb, advarer it-giganten Microsoft nu om.

Microsoft har advaret den amerikanske præsidentkandidat Joe Bidens kampagne om, at russiske hackere, har forsøgt at kompromittere kampagnen.

It-giganten har nemlig opdaget et angreb på en af kampagnens rådgivningsfirmaer, skriver CNBC.

Microsoft vurderer samtidig, at det er den russiske regering, der står bag angrebet, der ramte et kommunikationsbureau, som det demokratiske partis præsident kandidat benytter.

Læs også: Google: Iranske og kinesiske hackere har forsøgt at ramme Trump og Biden

Det demokratiske parti i USA har afvist at kommentere på angrebet, mens Ruslands talsperson Dmitry Peskov kalder beskyldningerne for "nonsens."

Flere amerikanske myndigheder har dog tidligere konkluderet, at den russiske regering forsøgte at blande sig i det seneste amerikanske præsidentvalg i 2016.

I 2016 forsøgte de russiske angreb at hjælpe Donald Trump med at vinde valget.

Amerikanerne skal til stemmeurnerne 3. november, hvor man skal stemme på enten Donald Trump eller Joe Biden, som USA's præsident de næste fire år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere