Artikel top billede

Microsoft: Præsidentvalgkamp ramt af russiske hackerangreb

Den tidligere vicepræsident Joe Bidens præsidentkampagne er blevet ramt af russisk hackerangreb, advarer it-giganten Microsoft nu om.

Microsoft har advaret den amerikanske præsidentkandidat Joe Bidens kampagne om, at russiske hackere, har forsøgt at kompromittere kampagnen.

It-giganten har nemlig opdaget et angreb på en af kampagnens rådgivningsfirmaer, skriver CNBC.

Microsoft vurderer samtidig, at det er den russiske regering, der står bag angrebet, der ramte et kommunikationsbureau, som det demokratiske partis præsident kandidat benytter.

Læs også: Google: Iranske og kinesiske hackere har forsøgt at ramme Trump og Biden

Det demokratiske parti i USA har afvist at kommentere på angrebet, mens Ruslands talsperson Dmitry Peskov kalder beskyldningerne for "nonsens."

Flere amerikanske myndigheder har dog tidligere konkluderet, at den russiske regering forsøgte at blande sig i det seneste amerikanske præsidentvalg i 2016.

I 2016 forsøgte de russiske angreb at hjælpe Donald Trump med at vinde valget.

Amerikanerne skal til stemmeurnerne 3. november, hvor man skal stemme på enten Donald Trump eller Joe Biden, som USA's præsident de næste fire år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere