Visma samler fem jyske selskaber i ny hub på Aarhus Havn

Fem jyske Visma-selskaber samles i en Visma-hub på Aarhus Havn. I første omgang flytter 75 Visma-ansatte ind i Pakhusene, men der er plads til, at det antal næsten kan fordobles.

I foråret 2021 flytter Vismas københavnske selskaber efter planen ind i et nyt kæmpe domicil på 20.000 kvadratmeter ved navn Emil Christian Hansens Hus i Carlsbergbyen i København.

Og den ide er, ifølge Visma, så genial, at koncernen har besluttet sig for at gennemføre en lignende manøvre i Aarhus.

Derfor flytter en række af Vismas jyske selskaber nu ind på to etager i Pakhusene på Aarhus Havn.

Her kommer 75 Visma-medarbejdere i første omgang til at brede sig over 1.500 kvadretmeter, og de kommer at få adgang til både tagterrasse og en fodboldbane, oplyser selskabet til Computerworld.

"Vi har en udtalt vækstambition - også i det jyske. Ligeledes kan der komme flere opkøb på tegnebrættet, og vi ønsker derfor at cementere vores tilstedeværelse i det jyske ved at samle en række af koncernens virksomheder under samme tag i Aarhus. Der er fortsat tale om selvstændige virksomheder, men i Pakhusene kan de arbejde tættere sammen og skabe en udviklings-hub til gavn for vores kunder," lyder det fra Lars Berthelsen, direktør for Visma Custom Solutions, i meddelelsen.

Læs også: Visma gør klar til indflytning i nyt kæmpedomicil centralt i København: Se billederne af det nye hovedkvarter her

Disse Visma-virksomheder skal bo sammen i Aarhus
I første omgang er det de fem Visma-virksomheder Co3, Kapacity, IMS og FirstAgenda og Visma Consulting, der samler sig i Pakhusene.

Planen er dog, at både antallet af virksomheder og medarbejdere skal vokse i fremtiden, da der i Vismas lejemål er plads til omkring 130 ansatte.

Derfor lægger Lars Berthelsen heller ikke skjul på, at Visma - som sædvanligt - er på udkig efter gode opkøbsemner i det jyske.

Derudover er han overbevist om, at selskabernes eksisterende kunder også vil blive serciveret bedre fra Visma aarhusianske hub.

"Vi ser det kommunale marked som strategisk interessant. Visma er blandt de førende leverandører til både staten og det private erhvervsliv, og med opkøbet af FirstAgenda tidligere på året leverer vi nu også til 93 af landets kommuner«, lyder det fra Lars Berthelsen, der fortsætter:

"Centraladministrationen udgør en væsentlig del af forretningen i vores konsulenthus, Visma Consulting, og med udflytningen af offentlige arbejdspladser kan vi nu bedre servicere vores kunder, der hvor de er. Vi begrænser den geografiske afstand, så vi kommer tættere på eksisterende, men også potentielle nye kunder på fastlandet."

Læs også: Nu er Visma 76,6 milliarder værd: Se de nye investorer her

Her er Vismas voldsomme opkøbtstogt i Danmark
Lokalerne i Aarhus kommer dog ikke til at kunne måle sig med det nye danske hovedkvarter i Calrsbergbyen i København.

På de 20.000 kvadratmeter vil der være plads til alle Vismas københavnske selskaber, ligesom der også er plads til yderligere vokseværk.

Det nye københavnske domicil rummer potentielt plads til til 1.100 medarbejdere og 400 fleks-arbejdspladser.

Og der lader ikke til at blive problemer med at udfylde de pladser, hvis Visma fortsætter den opkøbskurs, som selskabet er på i Danmark.

Siden 2013 har Visma købt danske virksomheder for milliarder af kroner.

I de senere år er Bluegarden, E-conomic, aarhusianske IMS, Logbuy, Martin Thorborgs Dinero, Proløn, Kapacity og Co3 blandt de selskaber, som Visma har købt i Danmark.

Visma har tidligere meddelt, at selskabet forventer at ansætte mellem 300 og 500 nye danske medarbejdere i de kommende år.

Læs også: Visma skal købe to til fem danske selskaber i 2019: Disse virksomheder kigger på selskabet påPremium
Anne Marie Engtoft Larsen gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: "Jeg har glædet mig helt vildt"
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
How to understand the email threat landscape
There is already a large number of organizations transitioning to more cost efficient cloud based solutions as of now. According to recent research by Gartner, "by 2021, Gartner expects 70 % of public and private companies to be using cloud email services.” But unfortunately this is also bad news, as the attackers’ methods also evolve, and there is a market increase in number of attacks against cloud based email services such as MS Office 365. In this whitepaper we will discuss the common email security threats that are faced by organizations and how to keep your organization safe from these attacks.