Artikel top billede

Nu er Visma 76,6 milliarder værd: Se de nye investorer her

På seks år har Visma næsten firdoblet selskabets værdi. I 2014 var virksomheden 21,9 milliarder kroner værd, men den seneste kapitalrejsning er sket til en værdiansættelse på 76,6 milliarder kroner. Se den nye ejerfordeling her.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Bliv klogere på Visma nye ejere
  • Se Visma voldsomme værdistigning
  • Find ud af hvordan ejerskabet af den nordiske software-gigant nu er fordelt
592
3 min
Den engelske kapitalfond HG Capital øger sammen med investoren CPPIB sin ejerandel i den nordiske software-gigant Visma.

Samtidig intræder de globale investeringsselskaber TPG og Warburg Pincus som nye investorer og medejere i Visma-koncernen.

Med den nye værdiansættelses er værdien af Visma-koncernen nu på 76,6 milliarder kroner.

Til sammenligning havde selskabet i 2014 en værdiansættelse på 21,9 milliarder kroner.

Det oplyser selskabet i en meddelelse til Computerworld.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.