Omstridte it-messe-mænd til København

To viborgensiske it-firmaer åbner en ny computermesse i det storkøbenhavnske. De to firmaer har en smule erfaring med messer, idet de i sidste måned uden varsel og annoncering åbnede en pc-messe i Viborg lige overfor den hal, hvor konkurrenten Midt-Data afholdt sin længe annoncerede messe. Noget svineri, mener Midt-Datas direktør, som ikke vil gøre gengæld og flytte sin messe til København i hælene på de to.

De to it-butikker fra Viborg, som i sidste måned uden varsel åbnede en pc-messe i Viborg overfor konkurrenten Midt-Datas længe varslede messe, har fået så meget messeblod på tanden, at de åbner en pc-messe i København under navnet Dansk Computermesse.

? Vi forventer, at i alt 60 producenter stiller op og viser deres nye produkter på messen, siger Ivan Tyrsted, der sammen med Peter Sunesen er initiativtagere til Dansk Computermesse.

Messen, der åbner i Tuborgs gamle tappehaller i København 12. november, henvender sig til det store antal forbrugere ? erhverv som private ? der handler computere og andet it-udstyr over internettet.

De to arrangører er direktører for de to it-butikker i Viborg, PRC-Data og ITbutikken.

Messekrig

De to var i medierne i sidste måned, da de uden varsel åbnede en computermesse i Stadionhallen i Viborg samtidig med, at den konkurrerende butik Midt-Datas længe varslede pc-messe løb af stablen i Tinghallen lige overfor.

Konkurrenten Midt-Data afviser dog at ville flytte sin pc-messe til København som en tak for sidst.

? Vi lejer ikke lokaler overfor Tappehallerne og fører messekrigen til København. Det var noget svineri, de to gjorde med deres messe her i Viborg. De lukrerede i den grad på de mange penge, vi havde brugt på at markedsføre vores messe. Den slags gør vi ikke, fastslår Allan Sørensen, direktør for Midt-Data.

Allan Sørensen bærer nu ikke nag, og han er da også blevet inviteret til at stille op på messen i København, men klapper lige hesten, mens han venter for at se, hvor mange producenter det lykkes de to arrangører at få til at udstille på Dansk Computermesse.

? Altafgørende for om sådan en messe bliver en succes er, hvor mange producenter, man kan mønstre, siger Allan Sørensen, der selv havde 20 af de store producenter som udstillere på sin messe i sidste måned.

De sidste detaljer

På hjemmesiden danskcomputermesse.dk er der endnu ikke offentliggjort oplysninger om hvilke producenter, der stiller op på messen.

? Vi skal lige have de sidste detaljer helt klar, før vi offentliggør udstillerne på hjemmesiden, men vi regner som sagt med, at omkring 60 producenter stiller op, siger Ivan Tyrsted.

Ifølge Ivan Tyrsted vil hovedparten af medlemmerne i foreningen FOIF (Foreningen af Online It-Forhandlere) udstille på messen for at vise deres produkter til skaren af potentielle internethandlende.

Indtil videre er der offentliggjort syv forhandlere, der udstiller på Dansk Computermesse. Heraf er de to arrangørernes egne butikker.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere