Artikel top billede

Eksperter: Amazon vil føre til butiksdød blandt online-butikker i Danmark

Den amerikanske it-gigant Amazons indtog i Danmark kommer til at betyde massiv online butiksdød i Danmark, vurderer en e-handelsekspert.

Online-giganten Amazon er allerede trådt ind på det svenske marked, og når turen kommer til Danmark komme mange webshops til at lukke.

Sådan lyder analysen fra flere eksperter, der peger på at den massive konkurrence fra den amerikanske gigant kommer til at betyde, at en række mindre danske webshops kommer til at lukke.

Det skriver Finans.

"Jeg tror, at alle de små, klassiske webshops er lukkede om tre til fem år. Alle dem, som ikke har noget unikt at tilbyde, har ingen plads i markedet. Amazon vil komme med en skovl og fjerne dem nedefra," siger Klaus Andersen, direktør for YouWe, til mediet.

Selskabet hjælper danske virksomheder med at sælge deres varer hos Amazon i udlandet.

De eksperter Finans har talt med peger på, at hvis man regner med at kunne konkurrere på prisen kommer man formentlig til at dreje nøglen om, når Amazon træder ind på markedet.

Det kan dog lade sig gøre at udfordre Amazon på leveringstid, hvor den amerikanske gigant ifølge eksperterne endnu halter efter.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere