Artikel top billede

Alibaba-stifter Jack Ma sigter mod at slå alle rekorder ved børsnotering af fintech-selskab

Alibaba-bagmanden Jack Ma er på vej med en børsnotering af fintech-koncernen Ant Group, der sigter mod at blive verdens største af sin slags med en værdi på 250 milliarder dollar.

Den kinesiske forretningsmagnat Jack Ma stiler mod verdens suverænt største børsnotering af fintech-selskabet Ant Group.

Det skriver Ritzau.

Fintech-selskabet Ant Group lægger an til en notering i Kina, og her er Jack Mas plan at rejse mindst 35 millliarder dollar ved introduktionen. Dette beløb er nu skruet en tand op i forhold til tidligere.

Ant Group har vurderet aktieudbuddets interesse, og derfor løfter målet baseret på en værdiansættelse til 250 milliarder dollar i modsætning til det tidligere estimat på 225 milliarder dollar.

læs også: Alibaba-stifter Jack Ma på vej med ny gigantisk børsnotering - denne gang af betalingsfirma

Rekorden for største børsintroduktionen findes hos olieselskabet Saudi Aramco, der blev noteret i december 2019. Her rejste selskabet 29 milliarder dollar - men den rekord lægger Jack Ma nu an til at slå.

Fredag 18. september modtog Ant Group en godkendelse fra finanstilsynsmydighederne i Shanghai til at fortsætte aktiesalget.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere