Artikel top billede

Alibaba-stifter Jack Ma sigter mod at slå alle rekorder ved børsnotering af fintech-selskab

Alibaba-bagmanden Jack Ma er på vej med en børsnotering af fintech-koncernen Ant Group, der sigter mod at blive verdens største af sin slags med en værdi på 250 milliarder dollar.

Den kinesiske forretningsmagnat Jack Ma stiler mod verdens suverænt største børsnotering af fintech-selskabet Ant Group.

Det skriver Ritzau.

Fintech-selskabet Ant Group lægger an til en notering i Kina, og her er Jack Mas plan at rejse mindst 35 millliarder dollar ved introduktionen. Dette beløb er nu skruet en tand op i forhold til tidligere.

Ant Group har vurderet aktieudbuddets interesse, og derfor løfter målet baseret på en værdiansættelse til 250 milliarder dollar i modsætning til det tidligere estimat på 225 milliarder dollar.

læs også: Alibaba-stifter Jack Ma på vej med ny gigantisk børsnotering - denne gang af betalingsfirma

Rekorden for største børsintroduktionen findes hos olieselskabet Saudi Aramco, der blev noteret i december 2019. Her rejste selskabet 29 milliarder dollar - men den rekord lægger Jack Ma nu an til at slå.

Fredag 18. september modtog Ant Group en godkendelse fra finanstilsynsmydighederne i Shanghai til at fortsætte aktiesalget.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere