Artikel top billede

Alibaba-stifter Jack Ma sigter mod at slå alle rekorder ved børsnotering af fintech-selskab

Alibaba-bagmanden Jack Ma er på vej med en børsnotering af fintech-koncernen Ant Group, der sigter mod at blive verdens største af sin slags med en værdi på 250 milliarder dollar.

Den kinesiske forretningsmagnat Jack Ma stiler mod verdens suverænt største børsnotering af fintech-selskabet Ant Group.

Det skriver Ritzau.

Fintech-selskabet Ant Group lægger an til en notering i Kina, og her er Jack Mas plan at rejse mindst 35 millliarder dollar ved introduktionen. Dette beløb er nu skruet en tand op i forhold til tidligere.

Ant Group har vurderet aktieudbuddets interesse, og derfor løfter målet baseret på en værdiansættelse til 250 milliarder dollar i modsætning til det tidligere estimat på 225 milliarder dollar.

læs også: Alibaba-stifter Jack Ma på vej med ny gigantisk børsnotering - denne gang af betalingsfirma

Rekorden for største børsintroduktionen findes hos olieselskabet Saudi Aramco, der blev noteret i december 2019. Her rejste selskabet 29 milliarder dollar - men den rekord lægger Jack Ma nu an til at slå.

Fredag 18. september modtog Ant Group en godkendelse fra finanstilsynsmydighederne i Shanghai til at fortsætte aktiesalget.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere