Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Bang og Olufsen bløder i seneste regnskab – men der er lyspunkter at spore

B&O leverer igen et stort underskud i sit nyeste kvartalsregnskab. Men der er tocifrede vækstrater at spore andetsted.

Den danske teknologivirksomhed fra Struer døjer stadigt med at levere et regnskab med sorte tal. Men der er enkelte tegn på, at situationen forbedres for det trængte selskab.

Første kvartalsregnskab for regnskabsåret 2020/2021 viser, at der fortsat blødes penge, med et underskud på 49 millioner kroner.

Et lyspunkt er dog, at selskabets omsætningen er gået over 10 procent frem, hvilket giver en omsætning på 462 millioner kroner.

”I en tid med stor usikkerhed er det finansielle resultat et udtryk for solid strategieksekvering af hele organisationen og styrken af vores brede portefølje af innovative produkter, der gjorde os i stand til at tilpasse os den ændrede forbrugeradfærd, vi så i kvartalet,” siger B%O direktør Kristian Teär ifølge Finans.

Læs også: Direktør for stor dansk netbutik skyder med skarpt mod B&O: “Hvis det var mig, var jeg nok blevet fyret”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere