Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Lars Seier Christensen taber millioner på konkursramt hotelportal

Saxo Bank-stifteren Lars Seier Christensen står til at tabe et tocifret millionbeløb på hoteportalen Nustays konkurs, og han er ikke den eneste danske rigmand, der taber penge på portalen.

Saxo Bank-milliardæren Lars Seier Christensen er blot en af flere danske rigmænd, der taber et millionbeløb på hotelportalens Nustays konkurs. Det skriver erhvervsmediet Finans.

”Jeg mener, at jeg har skudt knap 15 millioner kroner ind i selskabet i tidens løb. For godt et halvt år siden var den investering mere end fordoblet, men sådan kan det gå,” skriver Lars Seier Christensen i en mail til Finans.

Udover Lars Seier Christensen, der var en af selskabets første investorer, er it-milionæren Magnus Kjøller også investor i selskabet.

Derudover har rigmændene Christian Strøjer og Simon Skouboe ifølge Finans også penge i klemme i konkursen.

Læs også: Lars Seier investerer millioner i Silicon Valley-iværksættere: "Håbet er jo, at der er en enkelt Uber, Dropbox eller AirBnb i mellem"

Kaster håndklædet i ringen

Nustay oplyste søndag, at selskabet måtte kaste håndkædet i ringen og erklære sig konkurs efter, at det har været hårdt ramt af coronakrisen.

I den seneste tid har selskabets omsætnings således blot været på fem procent af, hvad den var i januar og februar.

Før coronakrisen så det ellers mere lyst ud for Nustay, der blandt ønskede at tage konkurrencen op med portaler som Expedia, Booking.com og Hotels.com.

I november meddelte selskabet eksempelvis, at det i det seneste kvartal havde en omsætningsvækst på 706 procent.

Læs også:
Coronakrisen får dansk hotelportal til at erklære sig konkurs
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.