Artikel top billede

(Foto: Frank Lohmann Photography / Frank Lohmann)

Lars Seier Christensen taber millioner på konkursramt hotelportal

Saxo Bank-stifteren Lars Seier Christensen står til at tabe et tocifret millionbeløb på hoteportalen Nustays konkurs, og han er ikke den eneste danske rigmand, der taber penge på portalen.

Saxo Bank-milliardæren Lars Seier Christensen er blot en af flere danske rigmænd, der taber et millionbeløb på hotelportalens Nustays konkurs. Det skriver erhvervsmediet Finans.

”Jeg mener, at jeg har skudt knap 15 millioner kroner ind i selskabet i tidens løb. For godt et halvt år siden var den investering mere end fordoblet, men sådan kan det gå,” skriver Lars Seier Christensen i en mail til Finans.

Udover Lars Seier Christensen, der var en af selskabets første investorer, er it-milionæren Magnus Kjøller også investor i selskabet.

Derudover har rigmændene Christian Strøjer og Simon Skouboe ifølge Finans også penge i klemme i konkursen.

Læs også: Lars Seier investerer millioner i Silicon Valley-iværksættere: "Håbet er jo, at der er en enkelt Uber, Dropbox eller AirBnb i mellem"

Kaster håndklædet i ringen

Nustay oplyste søndag, at selskabet måtte kaste håndkædet i ringen og erklære sig konkurs efter, at det har været hårdt ramt af coronakrisen.

I den seneste tid har selskabets omsætnings således blot været på fem procent af, hvad den var i januar og februar.

Før coronakrisen så det ellers mere lyst ud for Nustay, der blandt ønskede at tage konkurrencen op med portaler som Expedia, Booking.com og Hotels.com.

I november meddelte selskabet eksempelvis, at det i det seneste kvartal havde en omsætningsvækst på 706 procent.

Læs også:
Coronakrisen får dansk hotelportal til at erklære sig konkurs
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere