Artikel top billede

Stort udfald hos Slack: Døjer med forbindelsen i over seks timer

Chat-tjenesten Slack udsatte sine brugere for flere timers driftsforstyrelser.

Chat-tjenesten og samarbejdstjenesten Slack udsatte sine brugere for op til timelange udfald igennem mandag aften denne uge.

Det fremgår af selskabets statusside, som fra klokken 18:05 dansk tid meldte om ’sløvhed i både browser, mobil- samt desktop-versionen af Slack. Problemet har indflydelse på afsending og modtagelse af beskeder samt opkald,” lyder beskeden.

Slack-udfaldene fortsatte i de efterfølgende fire timer, uden at virksomheden kunne oplyse om en eventuel bedring i sigte.

Først omkring klokken 22:41 meldte selskabet om forbedrede tilstande, mens der samtidig blev fastholdt, at flere brugere fortsat ville opleve knas i forbindelsen.

Der skulle gå yderligere to timer, før Slack klokken 41 minutter over midnat kunne melde om en normaliseret drift.

Sammenbruddet kommer fem måneder efter, at tjenesten 13. maj gik i sort og ligeledes var flere timer om at fungere igen.

Slacks store driftsforstyrrelser kommer en uge efter at både Microsoft og Apple har meldt om massive udfald i en række af deres nøgletjenester.

Dem kan du læse om her:
Globalt nedbrud i Microsoft 365-kontorpakken: Flere services berørt
Dusinvis af tjenester lagt ned: Apple ramt af timelangt nedbrud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere