Artikel top billede

Navneforandring hos Microsoft: Søgetjenesten 'Bing' får nyt navn

Microsoft sætter gang i en rebranding af sin Bing-søgetjeneste. Skiftet starter med et 'nyt' navn.

Måske er det navnet, der har afholdt Microsofts søgetjeneste, Bing, fra nogensinde at være en udfordrer til søgegiganten Googles tjeneste af samme navn.

Hvis det er tilfældet, bør Microsoft navneforandring af sin søgemaskine puffe i den rigtig retning.

Fremover vil Bing ikke hedde blot Bing, men hedde ’Microsoft Bing’. Og når firmanavnet indgår i tjenestens navn, hjælper det. Bare spørg Google.

Ifølge Microsofts egen 'Bing Blog' sigter navneforandring efter at skabe mere samhørighed mellem virksomhedens produkter.

Det vil blandt andet ses i form af stadig højere grad af integration af søgeresultater på tværs af virksomhedens store software-portefølje.

Søgemaskinen optræder derfor i stadigt flere roller, såsom virksomhedens ’InPrivate’ søge-mode i Edge browseren nye inkognito-modus, i Windows styresystemets værktøjslinnje eller endda i Microsofts Flight Simulator spil.

Læs også: Disse tre søgemaskiner på vej til danske Android-telefoner - vil betale Google flest penge for pladserne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere