Artikel top billede

Navneforandring hos Microsoft: Søgetjenesten 'Bing' får nyt navn

Microsoft sætter gang i en rebranding af sin Bing-søgetjeneste. Skiftet starter med et 'nyt' navn.

Måske er det navnet, der har afholdt Microsofts søgetjeneste, Bing, fra nogensinde at være en udfordrer til søgegiganten Googles tjeneste af samme navn.

Hvis det er tilfældet, bør Microsoft navneforandring af sin søgemaskine puffe i den rigtig retning.

Fremover vil Bing ikke hedde blot Bing, men hedde ’Microsoft Bing’. Og når firmanavnet indgår i tjenestens navn, hjælper det. Bare spørg Google.

Ifølge Microsofts egen 'Bing Blog' sigter navneforandring efter at skabe mere samhørighed mellem virksomhedens produkter.

Det vil blandt andet ses i form af stadig højere grad af integration af søgeresultater på tværs af virksomhedens store software-portefølje.

Søgemaskinen optræder derfor i stadigt flere roller, såsom virksomhedens ’InPrivate’ søge-mode i Edge browseren nye inkognito-modus, i Windows styresystemets værktøjslinnje eller endda i Microsofts Flight Simulator spil.

Læs også: Disse tre søgemaskiner på vej til danske Android-telefoner - vil betale Google flest penge for pladserne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere