Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

YouSee på vej med dårlig nyhed til kunderne: Fjerner kanaler og varsler prisstigninger

Kabelselskabet YouSee vil hæve priserne og samtidig fjerne en række kanaler fra selskabets tv-pakker.

Her til morgen begynder YouSee at sende breve ud til kunderne med en upopulær nyhed.

For ifølge B.T. vil det danske kabel-selskab fjerne en række tv-kanaler og samtidig varsle prisstigninger.

Således vil grundpakken stige med 10 kroner om måneden, mens mellem- og fuldpakken stiger med 20 kroner. Derudover vil Bland Selv-pakken med 20 point stige med 30 kroner, og den store Bland Selv-pakke med 36 point vil stige med 40 kroner.

Kanaler forsvinder

Ifølge B.T. vil YouSee fjerne muligheden for at høre radio via tv-pakken og derudover vil den såkaldte Ekstrakanal også forsvinde.

Sidst men ikke mindst kan Yousee også meddele at tv-kanalen Disney XD lukker i Danmark og i stedet vil blive erstattet af Nick Toons.

”Vi har forsøgt at holde prisstigningerne nede på et minimum, og derfor har vi kigget på, hvad vi kunne fjerne for at holde prisstigningerne nede,” siger Jacob Mortensen, direktør for Youse til BT.

Læs også: TDC går i luften med ny streamingtjeneste
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere