Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

YouSee på vej med dårlig nyhed til kunderne: Fjerner kanaler og varsler prisstigninger

Kabelselskabet YouSee vil hæve priserne og samtidig fjerne en række kanaler fra selskabets tv-pakker.

Her til morgen begynder YouSee at sende breve ud til kunderne med en upopulær nyhed.

For ifølge B.T. vil det danske kabel-selskab fjerne en række tv-kanaler og samtidig varsle prisstigninger.

Således vil grundpakken stige med 10 kroner om måneden, mens mellem- og fuldpakken stiger med 20 kroner. Derudover vil Bland Selv-pakken med 20 point stige med 30 kroner, og den store Bland Selv-pakke med 36 point vil stige med 40 kroner.

Kanaler forsvinder

Ifølge B.T. vil YouSee fjerne muligheden for at høre radio via tv-pakken og derudover vil den såkaldte Ekstrakanal også forsvinde.

Sidst men ikke mindst kan Yousee også meddele at tv-kanalen Disney XD lukker i Danmark og i stedet vil blive erstattet af Nick Toons.

”Vi har forsøgt at holde prisstigningerne nede på et minimum, og derfor har vi kigget på, hvad vi kunne fjerne for at holde prisstigningerne nede,” siger Jacob Mortensen, direktør for Youse til BT.

Læs også: TDC går i luften med ny streamingtjeneste
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere