Artikel top billede

(Foto: Jacob Wittorf)

Udviklere kunne ikke genskabe fejl i NemID-nøgleapp efter nedbrud på moderne iPhones

E-nettets udviklere har været i forhøjet beredskab for at genskabe fejl i NemID-nøgleappen på nye iPhones, men uden held.

Trods omfattende tests er det ikke lykkes for E-nettet, der står bag NemID-nøgleappen, at genskabe den fejl, der i den seneste uge har udelukket de mest moderne iPhones fra at bruge appen.

Det skriver Version2.

Fejlen, der kun rammer iPhones og relateret til den seneste iOS-opdatering, beskylder almindelige iPhones for at være jailbroken og nægter derfor brugeren adgang til appen.

Derfor gik udviklerne hos E-nettet i forhøjet beredskab.

"Vi kunne ikke have siddende, at man ikke kunne bruge app'en, så vi gik i forhøjet beredskab og forsøgte at finde ud af, hvor fejlen lå. Ikke mindst fordi det i samme periode blev muligt at anmode om at få sine feriepenge udbetalt før tid, så travlheden steg i systemet," siger Betina Bonnichsen, der er head of bank solutions hos E-nettet, til Version2.

Men dog uden held.

Alle de Apple-enheder E-nettets udviklere testede, kunne fortsat tilgå app'en, så det var umuligt at genskabe fejlen, lyder det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere