Artikel top billede

Udviklere kunne ikke genskabe fejl i NemID-nøgleapp efter nedbrud på moderne iPhones

E-nettets udviklere har været i forhøjet beredskab for at genskabe fejl i NemID-nøgleappen på nye iPhones, men uden held.

Trods omfattende tests er det ikke lykkes for E-nettet, der står bag NemID-nøgleappen, at genskabe den fejl, der i den seneste uge har udelukket de mest moderne iPhones fra at bruge appen.

Det skriver Version2.

Fejlen, der kun rammer iPhones og relateret til den seneste iOS-opdatering, beskylder almindelige iPhones for at være jailbroken og nægter derfor brugeren adgang til appen.

Derfor gik udviklerne hos E-nettet i forhøjet beredskab.

"Vi kunne ikke have siddende, at man ikke kunne bruge app'en, så vi gik i forhøjet beredskab og forsøgte at finde ud af, hvor fejlen lå. Ikke mindst fordi det i samme periode blev muligt at anmode om at få sine feriepenge udbetalt før tid, så travlheden steg i systemet," siger Betina Bonnichsen, der er head of bank solutions hos E-nettet, til Version2.

Men dog uden held.

Alle de Apple-enheder E-nettets udviklere testede, kunne fortsat tilgå app'en, så det var umuligt at genskabe fejlen, lyder det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere