Artikel top billede

Bog: Kom med ind i en af det 20. århundredes mest succesfulde udviklingsafdelinger

Laser, transistor og mobiltelefoni; Bell Labs havde en finger med i opfindelsen af det hele. The Idea Factory er historien om en usædvanligt produktiv, innovativ og indflydelsesrig udviklingsafdeling.

En stor del af de teknologier og redskaber, vi i dag nyder godt af, er ikke resultatet af mange års arbejde udført af geniale opfindere i en garage.

De er derimod resultatet af geniale opfinderes arbejde i udviklingsafdelingen under teleselskabet AT&T, der bar navnet Bell Labs og som eksisterede i cirka 60 år op til 1980'erne.

I The Idea Factory fortæller historiker og videnskabsjournalist Jon Gertner historien om nogle af de talrige teknologier, der så dagens lys i Bell Labs, lige fra laser og transistor til mobiltelefoni. Men også om nogle af de undertiden ret specielle personer, der stod bag opfindelserne.

Det er en fascinerende og tankevækkende bog, der trækker linjerne op og giver et bud på, hvordan en lang række af det 20. århundredes mest indflydelsesrige teknologiske koncepter kom ud over rampen.

Eller, som Walther Isaacson – der blandt skrev den nok bedste biografi om Steve Jobs, konstaterer om bogen: ”Filled with colorful characters and inspiring lessons. The Idea Factory explores one of the most critical issues of our time: What causes innovation?”

Titel: The Idea Factory. Forfatter: Jon Gertner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere