(Foto: Dan Jensen)

TDC ruller gratis fiber ud til 5.100 danske husstande - se adresserne her

TDC går i gang med at udruller fiber til tusindvis af danske husstande i Odens, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Se hvor TDC’s gravemaskiner kommer forbi med tilbud om gratis fiber-opkobling.

TDC fortsætter udrulningen af fiber i Danmark, hvor en række områder i Storkøbenhavn, Odense og i Nordsjælland nu inden længe får besøg af gravemaskinerne.

TDC meddeler, at selskabet oplever meget stor efterspørgsel efter det hurtige bredbånd, som selskabet længe har været i gang med at grave fibernet ned til.

I denne omgang er turen nået til Søborg, hvor TDC nu tager hul på udrulningen, der i første omgang kommer 1.000 husstande til gavn.

Som altid er det gratis at blive tilsluttet fibernettet, når TDC dukker op med gravemaskinerne.

“Takker man ja til tilbuddet om gratis tilslutning, vil adressen blive tilsluttet TDC Nets fibernet, og de nødvendige installationer vil blive udført uden beregning,” meddeler TDC.

Man skal dog efterfølgende selv sørge for at købe at abonnement hos en udbyder, hvis man vil have internet gennem fiberforbindelsen.

I Tårnby i udkanten af København fortsætter TDC udrulningen, som blev igangsat i fjor.

I denne omgang når gravemaskinerne frem til yderligere 1.900 husstande, mens TDC i Helsingør og Snekkersten i det nordsjællandske når ud til yderligere 800 husstande.

Også i Odense-bydelene Dalum og Sanderum fortsætter TDC udrulningen, hvor yderligere 1.400 adresser inden længe får besøg af gravemaskinerne fra TDC.mest debatterede artikler

Premium
Grundfos fyrer to-cifret antal it-medarbejdere i stor omstrukturering
Den store fyringsrunde i Grundfos i september har fået konsekvenser for selskabets it-afdeling, der bliver beskåret. Et to-cifret antal it-medarbejdere er blevet opsagt.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan grundlægger du en datacenterstrategi
Covid-19 understregede behovet for at kunne administrere datacentret på afstand – og for at lade virksomhedens øvrige medarbejdere løse endnu flere opgaver hjemmefra. Det har givet en lang række erfaringer, som kan komme din organisation til gavn på jeres videre digitale rejse. Herunder om, hvordan man optimerer forbindelsen mellem applikationer og data – og om, hvordan man målrettet placerer specifikke workloads, hvor det giver den største forretningsmæssige værdi. Det kan du læse meget mere om i denne hvidbog.