(Foto: Dan Jensen)

TDC ruller gratis fiber ud til 5.100 danske husstande - se adresserne her

TDC går i gang med at udruller fiber til tusindvis af danske husstande i Odens, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Se hvor TDC’s gravemaskiner kommer forbi med tilbud om gratis fiber-opkobling.

TDC fortsætter udrulningen af fiber i Danmark, hvor en række områder i Storkøbenhavn, Odense og i Nordsjælland nu inden længe får besøg af gravemaskinerne.

TDC meddeler, at selskabet oplever meget stor efterspørgsel efter det hurtige bredbånd, som selskabet længe har været i gang med at grave fibernet ned til.

I denne omgang er turen nået til Søborg, hvor TDC nu tager hul på udrulningen, der i første omgang kommer 1.000 husstande til gavn.

Som altid er det gratis at blive tilsluttet fibernettet, når TDC dukker op med gravemaskinerne.

“Takker man ja til tilbuddet om gratis tilslutning, vil adressen blive tilsluttet TDC Nets fibernet, og de nødvendige installationer vil blive udført uden beregning,” meddeler TDC.

Man skal dog efterfølgende selv sørge for at købe at abonnement hos en udbyder, hvis man vil have internet gennem fiberforbindelsen.

I Tårnby i udkanten af København fortsætter TDC udrulningen, som blev igangsat i fjor.

I denne omgang når gravemaskinerne frem til yderligere 1.900 husstande, mens TDC i Helsingør og Snekkersten i det nordsjællandske når ud til yderligere 800 husstande.

Også i Odense-bydelene Dalum og Sanderum fortsætter TDC udrulningen, hvor yderligere 1.400 adresser inden længe får besøg af gravemaskinerne fra TDC.mest debatterede artikler

Premium
HP oplever massiv pc-efterspørgsel under corona: "Den største udfordring er tilgang til produkter"
HP Inc. har oplevet massiv efterspørgsel på selskabets bærbare computere det seneste halvår. Fra den danske landechef, Peter Møller Kristensen, lyder det, at 2020 har været et godt år, hvor den største udfordring har været at få nok produkter hjem.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.