Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

TDC ruller gratis fiber ud til 5.100 danske husstande - se adresserne her

TDC går i gang med at udruller fiber til tusindvis af danske husstande i Odens, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Se hvor TDC’s gravemaskiner kommer forbi med tilbud om gratis fiber-opkobling.

TDC fortsætter udrulningen af fiber i Danmark, hvor en række områder i Storkøbenhavn, Odense og i Nordsjælland nu inden længe får besøg af gravemaskinerne.

TDC meddeler, at selskabet oplever meget stor efterspørgsel efter det hurtige bredbånd, som selskabet længe har været i gang med at grave fibernet ned til.

I denne omgang er turen nået til Søborg, hvor TDC nu tager hul på udrulningen, der i første omgang kommer 1.000 husstande til gavn.

Som altid er det gratis at blive tilsluttet fibernettet, når TDC dukker op med gravemaskinerne.

“Takker man ja til tilbuddet om gratis tilslutning, vil adressen blive tilsluttet TDC Nets fibernet, og de nødvendige installationer vil blive udført uden beregning,” meddeler TDC.

Man skal dog efterfølgende selv sørge for at købe at abonnement hos en udbyder, hvis man vil have internet gennem fiberforbindelsen.

I Tårnby i udkanten af København fortsætter TDC udrulningen, som blev igangsat i fjor.

I denne omgang når gravemaskinerne frem til yderligere 1.900 husstande, mens TDC i Helsingør og Snekkersten i det nordsjællandske når ud til yderligere 800 husstande.

Også i Odense-bydelene Dalum og Sanderum fortsætter TDC udrulningen, hvor yderligere 1.400 adresser inden længe får besøg af gravemaskinerne fra TDC.