Artikel top billede

Medie: USA på vej med ny konkurrencesag mod Facebook

Facebook kan stå over for en ny konkurrence sag allerede i november, når de amerikanske myndigheder ventes at åbne endnu en sag mod it-giganten.

Allerede i november kan de amerikanske myndigheder offentliggøre en ny konkurrencesag mod den sociale medie gigant Facebook.

Det skriver Reutersmed henvisning til flere kilder tæt på processen.

De amerikanske myndigheder har igennem længere tid diskuteret mulighederne for at åben endnu en sag mod Facebook, der skal fokusere på selskabets trussel mod konkurrenceren i USA.

Facebook har flere gange været under beskydning for it-gigantens tunge placering på markedet.

EU's konkurrencekommissær har også tidligere åbnet for muligheden for at se nærmere på Facebooks brug af data.

Læs mere her: Vestager affyrer advarselsskud mod Facebook: "Vi har nogle bekymringer"

Og sidste år valgte den danske kommissær så at åbne en formel sag mod Facebook og Googles indsamling af data.

Hverken Facebook eller de amerikanske myndigheder har svaret på Reuters henvendelse på en kommentar om nyheden om en mulig konkurrencesag.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere