HPE fyrer medarbejdere i Danmark

HPE opsiger medarbejdere i Danmark som en direkte konsekvens af corona-krisen.

Hewlett Packard Enterprise fyrer medarbejdere i Danmark.

Det drejer sig om 11 medarbejdere, skriver ITWatch med henvisning til et LinkedIn-opslag fra en unavngiven tidligere HPE-ansat.

HPE vil ikke sige noget til mediet om den danske forretning, men selskabets internationale presseafdeling meddeler til ITWatch, at HPE er på trapperne med en global justering, der ‘også gælder den danske afdeling.’

Den danske landechef, Carsten Regner Nielsen, vil heller ikke sige noget til mediet.

HPE skriver i en besked, at selskabet er i gang med at tilpasse arbejdsstyrken til at være fokuseret på cloud.

HPE meddelte i fjor, at alle dets produkter skal fokuseres på cloud.

Det kan du læse mere om her: HPE's øverste chef afgiver løfte: Fra 2020 skal alle vores produkter køre som cloud-løsninger

“Som vi tidligere har meddelt, fokuserer vi vores investeringer og tilpasser vores arbejdsstyrke til kritiske kerneforretninger og vækstområder, der vil fremskynde vores strategi. Vi er forpligtet til at foretage disse nødvendige ændringer med empati og gennemsigtighed og sikre, at de berørte medarbejdere får den støtte, de har brug for," skriver HPE nu.

HPE har omkring 140 medarbejdere i Danmark og omsætter herhjemme for omkring 1,3 milliarder kroner om året.

Læs også:

Årsag til dramatisk nedgang i HPE Danmark svæver i det uvisse: Dansk direktør vil ikke svare på spørgsmål

Kæmpe-underskud til Hewlett-Packards danske forretning: Får flammende underskud for første gang i årevismest debatterede artikler

Premium
Grundfos fyrer to-cifret antal it-medarbejdere i stor omstrukturering
Den store fyringsrunde i Grundfos i september har fået konsekvenser for selskabets it-afdeling, der bliver beskåret. Et to-cifret antal it-medarbejdere er blevet opsagt.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.