HPE's øverste chef afgiver løfte: Fra 2020 skal alle vores produkter køre som cloud-løsninger

Om tre år skal alle HPE's produkter sælges som 'as a service' - via cloud-løsninger. Det løfte har selskabets topchef netop afgivet. Selskabet vil nu gå i fodsporene af AWS og Microsoft Azure, der tilbyder cloud-løsninger og skrotter al vedligeholdelse af hardware hos kunderne.

I 2022 skal alle Hewlett Packard Enterprise's (HPE) produkter - hardware og software - køre 'as a service' igennem skyen.

Det fortæller HPE's øverste chef Antonio Neri ved selskabets årlige konference, der netop er afholdt i Las Vegas.

Det skriver mediet Datacenter Knowledge.

Tiltaget vil gøre op med investeringer i infrastruktur ude hos kunderne, vedligeholdelse af servere og andet it-udstyr og at kunderne kun skal betale for netop det, de bruger.

"Over de næste te år vil HPE blive et brugerdrevet selskab og levere alt 'as a service'. Kunden bestemmer, hvad de vil have og betaler kun for hvad der bruges," udtalte han.

Flere store spillere som Microsoft Azure og Amazon Web Services er godt i gang med at ændre markedet, hvor 'on premise'-løsninger ude hos kunderne flyttes til skyen - og den kunst vil HPE nu gøre efter.

Hewlett Packard Enterprise opstod som et selvstændigt selskab i 2015, hvor HP splittede i to dele. Dette selskab sælger software, hardware og services til erhvervslivet, hvor den anden del, HP Inc., sælger pc'er og printere.

Læs mere om HP: HP bor langt fra hovedstadens bankende puls, men har succes med at ansætte nye folk: Her er virksomhedens våben i kampen om talenterne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hybrid Cloud - placer dit workload hvor det giver mest værdi

De fleste virksomheder er forlængst begyndt at anvende cloud-services til produktivitet, onlinemøder og meget andet. Men de næste trin på cloudrejsen er svære. På dette seminar vil du høre om den metodik, der gør det muligt at tage de næste skridt på cloudrejsen - og få indblik i praktiske eksempler.

25. februar 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

26. februar 2021 | Læs mere


AI og machine learning i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Vi kender til kunstig intelligens og machine learning, men hvordan udnytter vi dem i praksis? Hør om de aktuelle erfaringer med AI og machine learning, og bliv endnu klogere på fremtidens mulige tendenser, når det kommer til AI og machine learning.

02. marts 2021 | Læs mere


Premium
Finanstilsynet efter inspektion: Bankdata har ‘væsentlige svagheder’ i sin it-sikkerhed - retter hård kritik på stribe områder
Den store it-leverandør til danske banker, Bankdata, har ‘væsentlige svagheder’ i sin håndtering af it-sikkerheden, lyder den hårde kritik fra Finanstilsynet efter inspektion.
Computerworld
Spotify på vej med kæmpe satsning: Vil være mere end blot en musikstreamingtjeneste
Svenske Spotify er klar med en række nyheder, der rækker længere end blot lyd.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
IDC – styrken af en hybrid cloud strategi
Cloud computing er blevet en integreret del af forretningsstrategi og it-arkitektur for mange virksomheder i løbet af det sidste årti. Brugen af cloud er blevet udbredt, fordi virksomheder vil indføre nye forretningsmodeller, udtrække værdifuld indsigt fra enorme datamængder, håndtere krævende arbejdsbelastninger, levere nye produkter hurtigere og opnå konkurrencemæssige fordele. Men cloudadoption har også introduceret nye udfordringer. Denne undersøgelse af virksomhedens it-kunder fremhæver de største udfordringer med offentlig cloud.