Artikel top billede

HPE's øverste chef afgiver løfte: Fra 2020 skal alle vores produkter køre som cloud-løsninger

Om tre år skal alle HPE's produkter sælges som 'as a service' - via cloud-løsninger. Det løfte har selskabets topchef netop afgivet. Selskabet vil nu gå i fodsporene af AWS og Microsoft Azure, der tilbyder cloud-løsninger og skrotter al vedligeholdelse af hardware hos kunderne.

I 2022 skal alle Hewlett Packard Enterprise's (HPE) produkter - hardware og software - køre 'as a service' igennem skyen.

Det fortæller HPE's øverste chef Antonio Neri ved selskabets årlige konference, der netop er afholdt i Las Vegas.

Det skriver mediet Datacenter Knowledge.

Tiltaget vil gøre op med investeringer i infrastruktur ude hos kunderne, vedligeholdelse af servere og andet it-udstyr og at kunderne kun skal betale for netop det, de bruger.

"Over de næste te år vil HPE blive et brugerdrevet selskab og levere alt 'as a service'. Kunden bestemmer, hvad de vil have og betaler kun for hvad der bruges," udtalte han.

Flere store spillere som Microsoft Azure og Amazon Web Services er godt i gang med at ændre markedet, hvor 'on premise'-løsninger ude hos kunderne flyttes til skyen - og den kunst vil HPE nu gøre efter.

Hewlett Packard Enterprise opstod som et selvstændigt selskab i 2015, hvor HP splittede i to dele. Dette selskab sælger software, hardware og services til erhvervslivet, hvor den anden del, HP Inc., sælger pc'er og printere.

Læs mere om HP: HP bor langt fra hovedstadens bankende puls, men har succes med at ansætte nye folk: Her er virksomhedens våben i kampen om talenterne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere