Artikel top billede

HPE's øverste chef afgiver løfte: Fra 2020 skal alle vores produkter køre som cloud-løsninger

Om tre år skal alle HPE's produkter sælges som 'as a service' - via cloud-løsninger. Det løfte har selskabets topchef netop afgivet. Selskabet vil nu gå i fodsporene af AWS og Microsoft Azure, der tilbyder cloud-løsninger og skrotter al vedligeholdelse af hardware hos kunderne.

I 2022 skal alle Hewlett Packard Enterprise's (HPE) produkter - hardware og software - køre 'as a service' igennem skyen.

Det fortæller HPE's øverste chef Antonio Neri ved selskabets årlige konference, der netop er afholdt i Las Vegas.

Det skriver mediet Datacenter Knowledge.

Tiltaget vil gøre op med investeringer i infrastruktur ude hos kunderne, vedligeholdelse af servere og andet it-udstyr og at kunderne kun skal betale for netop det, de bruger.

"Over de næste te år vil HPE blive et brugerdrevet selskab og levere alt 'as a service'. Kunden bestemmer, hvad de vil have og betaler kun for hvad der bruges," udtalte han.

Flere store spillere som Microsoft Azure og Amazon Web Services er godt i gang med at ændre markedet, hvor 'on premise'-løsninger ude hos kunderne flyttes til skyen - og den kunst vil HPE nu gøre efter.

Hewlett Packard Enterprise opstod som et selvstændigt selskab i 2015, hvor HP splittede i to dele. Dette selskab sælger software, hardware og services til erhvervslivet, hvor den anden del, HP Inc., sælger pc'er og printere.

Læs mere om HP: HP bor langt fra hovedstadens bankende puls, men har succes med at ansætte nye folk: Her er virksomhedens våben i kampen om talenterne




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere