Artikel top billede

HPE's øverste chef afgiver løfte: Fra 2020 skal alle vores produkter køre som cloud-løsninger

Om tre år skal alle HPE's produkter sælges som 'as a service' - via cloud-løsninger. Det løfte har selskabets topchef netop afgivet. Selskabet vil nu gå i fodsporene af AWS og Microsoft Azure, der tilbyder cloud-løsninger og skrotter al vedligeholdelse af hardware hos kunderne.

I 2022 skal alle Hewlett Packard Enterprise's (HPE) produkter - hardware og software - køre 'as a service' igennem skyen.

Det fortæller HPE's øverste chef Antonio Neri ved selskabets årlige konference, der netop er afholdt i Las Vegas.

Det skriver mediet Datacenter Knowledge.

Tiltaget vil gøre op med investeringer i infrastruktur ude hos kunderne, vedligeholdelse af servere og andet it-udstyr og at kunderne kun skal betale for netop det, de bruger.

"Over de næste te år vil HPE blive et brugerdrevet selskab og levere alt 'as a service'. Kunden bestemmer, hvad de vil have og betaler kun for hvad der bruges," udtalte han.

Flere store spillere som Microsoft Azure og Amazon Web Services er godt i gang med at ændre markedet, hvor 'on premise'-løsninger ude hos kunderne flyttes til skyen - og den kunst vil HPE nu gøre efter.

Hewlett Packard Enterprise opstod som et selvstændigt selskab i 2015, hvor HP splittede i to dele. Dette selskab sælger software, hardware og services til erhvervslivet, hvor den anden del, HP Inc., sælger pc'er og printere.

Læs mere om HP: HP bor langt fra hovedstadens bankende puls, men har succes med at ansætte nye folk: Her er virksomhedens våben i kampen om talenterne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere