Artikel top billede

Grotesk journalist på rundtur i coronaramte USA

I Borat Subsequent Moviefilm tager verdens mest upassende udenrigsreporter endnu engang fusen på amerikanerne, og både og høj lav får en tur gennem Borats vridemaskine. Nu kan filmen også streames i Danmark.

Den relativt frimodige journalist Borat Sagdiyev fra Kazakhstan tog verden med storm, da han i 2004 rejste gennem USA på jagt efter Pamela Anderson i filmhistoriens muligvis mest groteske mockumentary.

Inde i Borat er som bekendt den britiske komiker Sacha Baron Cohen, og har man set filmen, vil man med sikkerhed huske den endnu.

Under alle omstændigheder vil man næppe se på et kulturelt dannet middagsselskab – eller en kedsommelig revisionskonference – på helt samme måde som før.

Under optagelserne til den første Borat-film snød Cohen faktisk så mange mennesker så ufatteligt groft, at det er lidt af en gåde, at han ikke fik læsterlige klø undervejs.

Men det er næsten endnu mere utroligt, at han er sluppet levende gennem produktionen af efterfølgeren, hvor Borat har taget sin ”datter” med.

Filmen bærer den mundrette titel: Borat Subsequent Moviefilm: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan – eller blot Borat Subsequent Moviefilm.

Borat er efterhånden kendt vidt og bredt, og ikke kun i USA (eller i Kazakhstan, hvor man efterhånden er ved at være noget træt af ham).

Hvilket også har fået Cohen/Borat til at maskere sig til ukendelighed i mange af filmens scener.

I et meget omtalt klip fra Borat Subsequent Moviefilm lokker Borat blandt andet Trump-løjtnant og tidligere New York borgmester Rudy Giuliani ud i en noget prekær situation (se det her), narrer deltagerne i en sammenkomst for våbentilhængere til at synge racistiske sange, råber af vicepræsidenten og meget, meget mere.

Det er helt igennem upassende – seelv traileren her.

Mere skal ikke afsløres. Andet end at Borat Subsequent Moviefilm nu også er tilgængelig i Danmark via Amazon Prime. Very Nice.

Titel: Borat Subsequent Moviefilm
Kan streames på Amazon Prime
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere