Artikel top billede

Grotesk journalist på rundtur i coronaramte USA

I Borat Subsequent Moviefilm tager verdens mest upassende udenrigsreporter endnu engang fusen på amerikanerne, og både og høj lav får en tur gennem Borats vridemaskine. Nu kan filmen også streames i Danmark.

Den relativt frimodige journalist Borat Sagdiyev fra Kazakhstan tog verden med storm, da han i 2004 rejste gennem USA på jagt efter Pamela Anderson i filmhistoriens muligvis mest groteske mockumentary.

Inde i Borat er som bekendt den britiske komiker Sacha Baron Cohen, og har man set filmen, vil man med sikkerhed huske den endnu.

Under alle omstændigheder vil man næppe se på et kulturelt dannet middagsselskab – eller en kedsommelig revisionskonference – på helt samme måde som før.

Under optagelserne til den første Borat-film snød Cohen faktisk så mange mennesker så ufatteligt groft, at det er lidt af en gåde, at han ikke fik læsterlige klø undervejs.

Men det er næsten endnu mere utroligt, at han er sluppet levende gennem produktionen af efterfølgeren, hvor Borat har taget sin ”datter” med.

Filmen bærer den mundrette titel: Borat Subsequent Moviefilm: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan – eller blot Borat Subsequent Moviefilm.

Borat er efterhånden kendt vidt og bredt, og ikke kun i USA (eller i Kazakhstan, hvor man efterhånden er ved at være noget træt af ham).

Hvilket også har fået Cohen/Borat til at maskere sig til ukendelighed i mange af filmens scener.

I et meget omtalt klip fra Borat Subsequent Moviefilm lokker Borat blandt andet Trump-løjtnant og tidligere New York borgmester Rudy Giuliani ud i en noget prekær situation (se det her), narrer deltagerne i en sammenkomst for våbentilhængere til at synge racistiske sange, råber af vicepræsidenten og meget, meget mere.

Det er helt igennem upassende – seelv traileren her.

Mere skal ikke afsløres. Andet end at Borat Subsequent Moviefilm nu også er tilgængelig i Danmark via Amazon Prime. Very Nice.

Titel: Borat Subsequent Moviefilm
Kan streames på Amazon Prime




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere