Grotesk journalist på rundtur i coronaramte USA

I Borat Subsequent Moviefilm tager verdens mest upassende udenrigsreporter endnu engang fusen på amerikanerne, og både og høj lav får en tur gennem Borats vridemaskine. Nu kan filmen også streames i Danmark.

Den relativt frimodige journalist Borat Sagdiyev fra Kazakhstan tog verden med storm, da han i 2004 rejste gennem USA på jagt efter Pamela Anderson i filmhistoriens muligvis mest groteske mockumentary.

Inde i Borat er som bekendt den britiske komiker Sacha Baron Cohen, og har man set filmen, vil man med sikkerhed huske den endnu.

Under alle omstændigheder vil man næppe se på et kulturelt dannet middagsselskab – eller en kedsommelig revisionskonference – på helt samme måde som før.

Under optagelserne til den første Borat-film snød Cohen faktisk så mange mennesker så ufatteligt groft, at det er lidt af en gåde, at han ikke fik læsterlige klø undervejs.

Men det er næsten endnu mere utroligt, at han er sluppet levende gennem produktionen af efterfølgeren, hvor Borat har taget sin ”datter” med.

Filmen bærer den mundrette titel: Borat Subsequent Moviefilm: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan – eller blot Borat Subsequent Moviefilm.

Borat er efterhånden kendt vidt og bredt, og ikke kun i USA (eller i Kazakhstan, hvor man efterhånden er ved at være noget træt af ham).

Hvilket også har fået Cohen/Borat til at maskere sig til ukendelighed i mange af filmens scener.

I et meget omtalt klip fra Borat Subsequent Moviefilm lokker Borat blandt andet Trump-løjtnant og tidligere New York borgmester Rudy Giuliani ud i en noget prekær situation (se det her), narrer deltagerne i en sammenkomst for våbentilhængere til at synge racistiske sange, råber af vicepræsidenten og meget, meget mere.

Det er helt igennem upassende – seelv traileren her.

Mere skal ikke afsløres. Andet end at Borat Subsequent Moviefilm nu også er tilgængelig i Danmark via Amazon Prime. Very Nice.

Titel: Borat Subsequent Moviefilm
Kan streames på Amazon Prime
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Her skal du passe på: Rapport fra cyberkrigens frontlinje
I 2020 blev cyberangreb hyppigere og stadig mere alvorlige, og i CrowdStrike Services Cyber Front Lines Report 2020 har du læse, hvor udfordringerne er størst. Rapporten dokumenterer blandt andet, at 63 pct. af alle angreb var økonomisk motiverede – og at hovedparten af angriberne benytter ransomware. Samtidigt bliver de afkrævede beløb større og større, og de kriminelle truer nu ikke kun med at slette data. Stadig oftere sker det, at de cyberkriminelle aktivt analyserer data og undersøger, om der kan sættes trumf på truslen ved true med at lække eller sælge følsomme informationer.