One.com fortsætter massiv opkøbsbølge: Køber sjette selskab på halvandet år

One.com gennemfører sit sjette opkøb på halvandet år.

Det danskstiftede hostingselskab One.com har været på massivt opkøbstogt, siden kapitalfonden Cinven i februar 2019 overtog majoriteten af selskabet.

Siden dengang har One.com købt fem selskaber på halvandet år, og opkøbsbølgen fortsætter yderligere nu med et sjette opkøb.

Så sent som i i midten af oktober meddelte selskabets topchef, topchef, Stephan Wolfram, at flere opkøb var på vej.

Og som nævnt er det sjette opkøb i løbet af de seneste halvandet år nu en realitet.

One.com overtager nemlig 100 procent af aktierne i det finske web-hosting selskab Zoner Oy.

Det er One.coms første opkøb i Finland.

Det oplyser selskabet i en meddelelse til Computerworld.

"Zoner har vist en imponerende høj vækstrate over det seneste år. Sammen med deres attraktive produktportefølje, gør det dem til en særdeles interessant investering for os," udtaler Stephan Wolfram i meddelelsen, der fortsætter:

"Det finske marked minder på mange måder meget om de andre Nordeuropæiskske lande, hvor vi i dag er førende, og vi ser derfor dette køb som en god mulighed for nu også at etablere os i Finland og dermed stå endnu stærkere på det Nordeuropæiske marked, når det gælder hosting og webservices."

Læs mere her: One.com har købt fem selskaber på halvandet år: Flere opkøb kan være på vej

One.com købte Larsen Data i juni
Hos Zoner Oy glæder man sig ligeledes over aftalen.

"One.com er en forretning, vi altid har beundret, og vi er meget begejstrede for nu at kunne fortsætte vores videre rejse sammen med en så stærk spiller, der medbringer en tung erfaring fra en lang række andre Nordeuropæiske lande," lyder fra selskabets topchef, Toni Claren, i meddelelsen.

One.coms seks seneste opkøb fordeler sig på Norge, Holland, Danmark og nu også Finland.

Før købet af Zoner Oy kunne Computerworld i juli fortælle, at One.com havde købt danske Larsen Data, der siden 2001 har varetaget driften af GratisDNS.dk.

Nu fortsætter One.com, der i 2002 blev stiftet i Danmark af Jacob Jensen, altså med at konsolidere sig på det europæiske hostingmarked.

Det kan du læse mere om her: One.com fortsætter massiv opkøbsbølge og køber Larsen Data
Premium
Mere end 70.000 danskere ramt af kæmpehack af TDC-virksomhed
Mere end 70.000 danskere blev ramt, da hackere i begyndelsen af august ramte det TDC-ejede Dansk Kabel TV. På blot 27 minutter fik hackerne suget 73.000 adresser og 35.000 telefonnumre ud af systemet. Hackerne har krævet løsepenge for ikke at sælge databasen med adresserne. Her er det fulde forløb af hacket.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.