Artikel top billede

Bestseller-ejer scorer på to år kæmpe gevinst på tysk e-handelskomet

En investering på 10 procent i den tyske komet Flaschenpost.de. for to år siden viser sig nu at blive en del flere penge værd for Anders Holch Povlsen, ejer af Bestseller.

Anders Holch Povlsen, ejer af Bestseller, har via sit holdingselskab scoret omkring 750 millioner kroner på en investering i det kun fire år gamle tyske onlineselskab, Flaschenpost.de.

Det skriver Børsen.

Anders Holch Povlsens holdingselskab Heartland købte for to år siden 10 procent af selskabet, der nu er blevet solgt til Dr. Oetker for en anslået værdi af 7,5 milliarder kroner.

"Det har ikke været så ringe endda. Det kunne godt tænkes, at vores aktiepost i Flaschenpost.de er blevet meget mere værd i den periode," lyder det fra direktør i Heartland Lise Kaae til Børsen.

Det tyske kometselskab har 7.000 ansatte over 23 tyske byer med en forretning om inden for to timer at kunne levere drikkevare til kunderne.

Via Heartland har Anders Holch Povlsen, der er blandt Danmarks absolut rigeste personer, investeringer i Nemlig.com, hvidevareleverandøren Whiteaway samt en række selskaber i modebranchen som Zalando, Asos og About You.

Læs også: Danske erhvervsfolk har tjent styrtende på tech-investeringer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere