Artikel top billede

Bestseller-ejer scorer på to år kæmpe gevinst på tysk e-handelskomet

En investering på 10 procent i den tyske komet Flaschenpost.de. for to år siden viser sig nu at blive en del flere penge værd for Anders Holch Povlsen, ejer af Bestseller.

Anders Holch Povlsen, ejer af Bestseller, har via sit holdingselskab scoret omkring 750 millioner kroner på en investering i det kun fire år gamle tyske onlineselskab, Flaschenpost.de.

Det skriver Børsen.

Anders Holch Povlsens holdingselskab Heartland købte for to år siden 10 procent af selskabet, der nu er blevet solgt til Dr. Oetker for en anslået værdi af 7,5 milliarder kroner.

"Det har ikke været så ringe endda. Det kunne godt tænkes, at vores aktiepost i Flaschenpost.de er blevet meget mere værd i den periode," lyder det fra direktør i Heartland Lise Kaae til Børsen.

Det tyske kometselskab har 7.000 ansatte over 23 tyske byer med en forretning om inden for to timer at kunne levere drikkevare til kunderne.

Via Heartland har Anders Holch Povlsen, der er blandt Danmarks absolut rigeste personer, investeringer i Nemlig.com, hvidevareleverandøren Whiteaway samt en række selskaber i modebranchen som Zalando, Asos og About You.

Læs også: Danske erhvervsfolk har tjent styrtende på tech-investeringer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere