Topnyhed:Nana Bule forlader Microsoft: Her er den nye direktør for Microsoft Danmark

Artikel top billede

(Foto: Lars Møller)

Podcast: Lær om slangegift, tarmbakterier og nanoteknologi

Podcastserie fra DTU åbner døren til laboratorierne og giver et indblik i forskningens mangfoldige verden.

Praktisk taget al forskning bæres af en personlig og vedholdende fascination af et fagområde, der nogle gange er meget bredt, andre gange nærmest ufatteligt snævert.

Men der gemmer sig en god historie bag det meste, og i podcastserien DTU Learn for Life præsenterer nogle af DTUs bedste forskere og formidlere deres arbejde.

De første tre af foreløbig 10 producerede afsnit er allerede tilgængelige og handler om slangegift, kryptologi og fremtidens energi.

De efterfølgende afsnit vil blive frigivet, så der er et nyt afsnit at lytte til hver anden uge. Desuden er det planen at fortsætte produktionen, så der med tiden vil komme 10-12 nye afsnit om året.

Podcastserien består af 10 afsnit og tre af dem – forskning i slangeafgift, kryptologi og fremtidens energi – er nu bredt tilgængelige på alle streamingtjenester.

Titel: DTU Learn for Life. Kan høres på alle streaming-tjenester
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere