Artikel top billede

(Foto: Lars Møller)

Podcast: Lær om slangegift, tarmbakterier og nanoteknologi

Podcastserie fra DTU åbner døren til laboratorierne og giver et indblik i forskningens mangfoldige verden.

Praktisk taget al forskning bæres af en personlig og vedholdende fascination af et fagområde, der nogle gange er meget bredt, andre gange nærmest ufatteligt snævert.

Men der gemmer sig en god historie bag det meste, og i podcastserien DTU Learn for Life præsenterer nogle af DTUs bedste forskere og formidlere deres arbejde.

De første tre af foreløbig 10 producerede afsnit er allerede tilgængelige og handler om slangegift, kryptologi og fremtidens energi.

De efterfølgende afsnit vil blive frigivet, så der er et nyt afsnit at lytte til hver anden uge. Desuden er det planen at fortsætte produktionen, så der med tiden vil komme 10-12 nye afsnit om året.

Podcastserien består af 10 afsnit og tre af dem – forskning i slangeafgift, kryptologi og fremtidens energi – er nu bredt tilgængelige på alle streamingtjenester.

Titel: DTU Learn for Life. Kan høres på alle streaming-tjenester
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere