Artikel top billede

Amazon i ny storsatsning: Lancerer online-apotek

Amazon er klar med et større indtog i apoteker-branchen. Med Amazon Pharmacy er e-handelsgiganten klar med et online-apotek, hvor kunder kan bestille og få bragt receptpligtig medicin til døren.

Amazon er nu klar med et storstilet fremstød i medicinalbranchen.

Med Amazon Pharmacy har it-giganten lanceret et online-apotek, hvor kunder kan bestille og få bragt medicin direkte til døren.

Onlineapoteket blev lanceret tirsdag som en underside på Amazons handelsplads, hvor det også er muligt at få hjælp og råd fra ansatte farmaceuter døgnet rundt.

På siden kan kunder via en sikker profil indtaste informationer om ens sundhedsforsikring og holde styr på recepter samt sammenlinge medicinpriser.

Det tilføjes desuden, at Amazon Prime-medlemmer får besparelser på kopimedicin.

"I takt med, at flere og flere mennesker skal ordne deres hverdagsærinder hjemmefra, er apoteket en vigtig og nødvendig tilføjelse til Amazons onlineforretning," lyder det fra Doug Herrington, underdirektør for Amazons consumer-forretningen i Nordamerika, i meddelelsen.

Det er først nu, at selskabet lancerer sit onlineapotek, selvom det er over to år siden, at Amazon købte selskabet Pillpack, der specialiserer sig i at udbringe receptpligtig medicin.

Overtagelsen kostede dengang Amazon 753 millioner dollar.

"PillPack har leveret en enestående apotekstjeneste til personer med kroniske helbredstilstande i over seks år. Nu udvider vi vores apotekstilbud til Amazon.com, som vil hjælpe flere kunder med at spare tid, penge, forenkle deres liv og føle sig sundere," tilføjer Doug Herrington.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere