Amazon i ny storsatsning: Lancerer online-apotek

Amazon er klar med et større indtog i apoteker-branchen. Med Amazon Pharmacy er e-handelsgiganten klar med et online-apotek, hvor kunder kan bestille og få bragt receptpligtig medicin til døren.

Amazon er nu klar med et storstilet fremstød i medicinalbranchen.

Med Amazon Pharmacy har it-giganten lanceret et online-apotek, hvor kunder kan bestille og få bragt medicin direkte til døren.

Onlineapoteket blev lanceret tirsdag som en underside på Amazons handelsplads, hvor det også er muligt at få hjælp og råd fra ansatte farmaceuter døgnet rundt.

På siden kan kunder via en sikker profil indtaste informationer om ens sundhedsforsikring og holde styr på recepter samt sammenlinge medicinpriser.

Det tilføjes desuden, at Amazon Prime-medlemmer får besparelser på kopimedicin.

"I takt med, at flere og flere mennesker skal ordne deres hverdagsærinder hjemmefra, er apoteket en vigtig og nødvendig tilføjelse til Amazons onlineforretning," lyder det fra Doug Herrington, underdirektør for Amazons consumer-forretningen i Nordamerika, i meddelelsen.

Det er først nu, at selskabet lancerer sit onlineapotek, selvom det er over to år siden, at Amazon købte selskabet Pillpack, der specialiserer sig i at udbringe receptpligtig medicin.

Overtagelsen kostede dengang Amazon 753 millioner dollar.

"PillPack har leveret en enestående apotekstjeneste til personer med kroniske helbredstilstande i over seks år. Nu udvider vi vores apotekstilbud til Amazon.com, som vil hjælpe flere kunder med at spare tid, penge, forenkle deres liv og føle sig sundere," tilføjer Doug Herrington.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.