Artikel top billede

(Foto: Lars Jacobsen)

Amazon i ny storsatsning: Lancerer online-apotek

Amazon er klar med et større indtog i apoteker-branchen. Med Amazon Pharmacy er e-handelsgiganten klar med et online-apotek, hvor kunder kan bestille og få bragt receptpligtig medicin til døren.

Amazon er nu klar med et storstilet fremstød i medicinalbranchen.

Med Amazon Pharmacy har it-giganten lanceret et online-apotek, hvor kunder kan bestille og få bragt medicin direkte til døren.

Onlineapoteket blev lanceret tirsdag som en underside på Amazons handelsplads, hvor det også er muligt at få hjælp og råd fra ansatte farmaceuter døgnet rundt.

På siden kan kunder via en sikker profil indtaste informationer om ens sundhedsforsikring og holde styr på recepter samt sammenlinge medicinpriser.

Det tilføjes desuden, at Amazon Prime-medlemmer får besparelser på kopimedicin.

"I takt med, at flere og flere mennesker skal ordne deres hverdagsærinder hjemmefra, er apoteket en vigtig og nødvendig tilføjelse til Amazons onlineforretning," lyder det fra Doug Herrington, underdirektør for Amazons consumer-forretningen i Nordamerika, i meddelelsen.

Det er først nu, at selskabet lancerer sit onlineapotek, selvom det er over to år siden, at Amazon købte selskabet Pillpack, der specialiserer sig i at udbringe receptpligtig medicin.

Overtagelsen kostede dengang Amazon 753 millioner dollar.

"PillPack har leveret en enestående apotekstjeneste til personer med kroniske helbredstilstande i over seks år. Nu udvider vi vores apotekstilbud til Amazon.com, som vil hjælpe flere kunder med at spare tid, penge, forenkle deres liv og føle sig sundere," tilføjer Doug Herrington.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere