Artikel top billede

Nordjyske Coolshop gør klar til store investeringer

Nordjyske Coolshop lander rekordoverskud og gør nu klar til at skrue markant op for investeringerne.

Nordjyske Coolshop lander rekordoverskud på 26,7 millioner kroner i sit forskudte regnskabsår 2019/2020 og gør nu klar til at skrue markant op for sine investeringer - både når det gælder opkøb og når det gælder investeringer i selve forretningen.

Direktør og stifter Jacob Riisgaard siger til Børsen, at et overskud på 26,7 millioner er et ‘for godt’ resultat.

I fjor landede Coolshop et overskud på omkring 17 millioner kroner, og det er ikke formålet med Coolshop at lande så store overskud.

Det store overskud i moderselskabet Entertainment Trading viser således ifølge Jacob Riisgaard, at Coolshop har investeret for lidt.

Det er et mål, at selskabet hele tiden skal vokse, siger Jacob Riisgaard, der ejer Coolshop sammen med brødrene Mark Nielsen og Mike Nielsen, til avisen.

Nu skal pengene ud at arbejde.

“Vi bor jo i det hus, vi gerne vil bo i og kører i den bil, vi gerne vil køre i. Så det sjoveste vi kan bruge pengene på, er at investere i vækst og andre cool firmaer. Det er jo vitterligt som at få lov til at spille matador hver dag lige nu. Det er virkeligt sjovt, og det er helt vildt, hvad vi kan lære af de her startup,” siger han til avisen.

Entertainment Trading har i dag investeringer i en række selskaber af vist forskellig karakter i både Danmark og Sverige.

Læs også:

Nordjyske Coolshop hårdt ramt af corona-restriktioner: ”På mine tiggende og blødende knæ håber jeg, vi snart får nogle politikere, der er klare i spyttet”