Nordjyske Coolshop gør klar til store investeringer

Nordjyske Coolshop lander rekordoverskud og gør nu klar til at skrue markant op for investeringerne.

Nordjyske Coolshop lander rekordoverskud på 26,7 millioner kroner i sit forskudte regnskabsår 2019/2020 og gør nu klar til at skrue markant op for sine investeringer - både når det gælder opkøb og når det gælder investeringer i selve forretningen.

Direktør og stifter Jacob Riisgaard siger til Børsen, at et overskud på 26,7 millioner er et ‘for godt’ resultat.

I fjor landede Coolshop et overskud på omkring 17 millioner kroner, og det er ikke formålet med Coolshop at lande så store overskud.

Det store overskud i moderselskabet Entertainment Trading viser således ifølge Jacob Riisgaard, at Coolshop har investeret for lidt.

Det er et mål, at selskabet hele tiden skal vokse, siger Jacob Riisgaard, der ejer Coolshop sammen med brødrene Mark Nielsen og Mike Nielsen, til avisen.

Nu skal pengene ud at arbejde.

“Vi bor jo i det hus, vi gerne vil bo i og kører i den bil, vi gerne vil køre i. Så det sjoveste vi kan bruge pengene på, er at investere i vækst og andre cool firmaer. Det er jo vitterligt som at få lov til at spille matador hver dag lige nu. Det er virkeligt sjovt, og det er helt vildt, hvad vi kan lære af de her startup,” siger han til avisen.

Entertainment Trading har i dag investeringer i en række selskaber af vist forskellig karakter i både Danmark og Sverige.

Læs også:

Nordjyske Coolshop hårdt ramt af corona-restriktioner: ”På mine tiggende og blødende knæ håber jeg, vi snart får nogle politikere, der er klare i spyttet”
mest debatterede artikler

Premium
Millionvis af Android-apps har kurs mod din Windows-pc: Forstå hvad Microsofts ’Project Latte’ går ud på
Microsoft forsøger atter en gang at få Android-programmer til at fungere med Windows 10. Spørgsmålet bliver, om de nye bestræbelser vil åbne op for en kattelem eller en ladeport af nye apps til Windows 10 økosystemet.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.