Foto: Mads Elkær

Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"

Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.

Den svindeldømte Stein Bagger har tilsyneladende gjort comeback i en ny branche.

Det skriver Weekendavisen.

Stein Bagger blev i 2009 idømt syv års fængsel for svindel og dokumentfalsk for mere end 800 millioner kroner i forbindelse med IT-Factory-skandalen.

Læs også: Dom: Stein Bagger idømt syv års fængsel

Men ifølge Weekendavisen har han nu kastet sin kærlighed på løbehjulsbranchen, hvor han er involveret i firmaet Action Space, der vil investere store summer i den nye løbehjulssport.

I løbehjulsmiljøet går Stein Bagger ifølge Weekendavisen under navnet Sten Hansen, men han gør også brug af navnene Sten Stocazi, Sten Patrick og Sten Berggren.

Dukkede op i dyre biler
Kilder beskriver overfor Weekendavisen Stein Bagger som leder eller bagmand for Action Space.

Et firma der ifølge avisen er ejet af selskabet Global Appcasting, der igen er ejet af moderselskabet Mediatech 5G Invest, som har en aktiekapital på 50 millioner kroner.

En anonym norsk kvinde beskriver over for Weekendavisen, hvordan hun i 2018 og 2019 stødte på Stein Bagger til en svensk løbehjulskonkurrence og senere også i Barcelona, hvor han var i selskab med løbehjulsstjernen Kota.

”Vi blev målløse, da denne gruppe af mænd dukkede op i dyre biler. De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme og visioner for branchen. Det samme gjorde de året efter i Barcelona, hvor de sammen med Kota dukkede op i en Ferrari og en Lamborghini.

Det er klart, at sådan noget kommer bag på os, når vi står i en sportshal med hotdogs og ser på teenagere køre løbehjul. Den ene af mændene opførte sig åbenlyst som chefen. Senere spurgte en dansk far, som også var der, om vi vidste, hvem ‘chefen’ var. Det var så Stein Bagger,” siger hun til avisen.

Stein Bagger blev løsladt i 2014, og i 2018 meddelte Kammeradvokaten, at den opgav at finde den resterende del af pengene fra Stein Baggers formue.

Læs også: Kammeradvokaten opgiver jagten på Stein Bagger-formue - ingen vil betale for yderligere efterforskning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM

Hurtigere omstilling i virksomhedens supply chain er blevet et must og med de nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM får du en fleksibel og skalerbar MRP-motor.

20. januar 2021 | Læs mere


Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Premium
IBM fortsætter offensiv opkøbsstrategi: Køber en af de største og ældste multicloud-leverandører i USA
IBM opkøber cloud-virksomheden MSP Taos. Det er blot det seneste opkøb fra IBM i jagten på de store cloud-giganter og falder i tråd med IBM's offensive hybrid cloud-strategi.
Computerworld
IBM vinder millionaftale om nyt toldsystem
Skatteforvaltningen har tegnet en tiårig kontrakt IBM om levering af det sidste it-system til i en omfattende systemudskiftning i toldsystemerne og som først forventes afsluttet i 2025. Se alle detaljerne her.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.