(Foto: Dan Jensen)

Dele af internettet lagt ned: AWS ramt af stort nedbrud

Verdens største cloudtjeneste Amazon Web Services er ramt af betydelige problemer, og det påvirker store dele af internettet.

Amazon Web Services (AWS) har siden onsdag været ramt af et stort nedbrud, der betyder, at betydeligt dele af internettet har været lagt ned.

Det skriver The Verge.

Det fremgår af AWS’ officielle driftsstatus at problemet primært har været centreret om selskabets region på den amerikanske østkyst, US-EAST-1 Region.

Ifølge den seneste opdatering klokken 6.06 torsdag morgen dansk tid, så er problemerne endnu ikke er fuldt udrettet.

Store del af internettet i knæ
Amazon oplyser til The Verge, at det ikke blot er internettrafikken i den ene region – ud af Amazons i alt 23 regioner på verdensplan – der er ramt.

Ifølge Amazon har problemerne været omfattende nok til bringe signifikante dele af internettet i knæ.

AWS er verden største cloudtjenesten og udgør dermed rygmarvet i store dele af internettet, hvor af de mest populære apps, internettjener og hjemmesider er afhængige af AWS.
Premium
IBM fortsætter offensiv opkøbsstrategi: Køber en af de største og ældste multicloud-leverandører i USA
IBM opkøber cloud-virksomheden MSP Taos. Det er blot det seneste opkøb fra IBM i jagten på de store cloud-giganter og falder i tråd med IBM's offensive hybrid cloud-strategi.
Computerworld
IBM vinder millionaftale om nyt toldsystem
Skatteforvaltningen har tegnet en tiårig kontrakt IBM om levering af det sidste it-system til i en omfattende systemudskiftning i toldsystemerne og som først forventes afsluttet i 2025. Se alle detaljerne her.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.