Artikel top billede

Siger farvel til toppost i Monstar Lab med 800 mand under sig for at blive direktør i lille dansk startup: "Jeg er ikke stødt på en lige så spændende idé, som den her"

Interview: I dag mandag har Casper Rasmussen sin sidste arbejdsdag som CTO hos japanske Monstar Lab med 800 udviklere under sig. Nu er kometkarrieren byttet ud med en usikkerhed som direktør for et nyt dansk erhvervseventyr, der skal revolutionere elbils-markedet. "Det er en så unik mulighed, at jeg ikke kunne undgå at hoppe med om bord," siger han.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Indsigt i den start op, som Casper Rasmussen har stiftet
  • Derfor sagde han sit job op
  • Hvad idéen er bag Monta
  • Se billeder af app'en
  • Hvor meget startkapital Monta har sikret sig
1.295
6:30 min
Casper Rasmussen var godt i gang med en kometkarriere i it-branchen.

Karrieren begyndte som Android-udvikler hos app-selskabet Nodes i 2011.

Cirka 10 år efter var han steget så meget i graderne, at han i begyndelsen af året kunne kalde sig Group CTO med ansvaret for 800 udviklere hos japanske Monstar Lab, der opkøbte Nodes i 2017.

Men den velbetalte internationale topstilling er nu opsagt, og Casper Rasmussen har officielt sidste arbejdsdag hos Monstar Lab i dag, mandag.

Nu er han i stedet gået fuldt ind som investor og direktør i, hvad der skal blive et nyt dansk erhvervseventyr, der skal revolutionere elbilsmarkedet.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter