TDC melder klar med 5G i hele Danmark: Skruer gevaldigt op for hastighed på 4G-nettet

TDC er færdig med opgraderingen af 5G på hele selskabets mastenet i Danmark. Samtidig skruer TDC nu gevaldigt op for hastigheden på 4G-nettet.

TDC Net har efter måneders arbejde lagt sidste hånd på den store opgradering til 5G på selskabets 3.800 mobilmaster i Danmark.

Det skete natten til tirsdag, hvor TDC’s teknikere opgradede den allersidste mast i rækken til 5G.

Arbejdet med at opgradere til 5G på de 3.800 mobilmaster blev påbegyndt i september.

Med færdiggørelsen kan TDC nu åbne for 5G i hele Danmark.

“Med dét punktum bliver Danmark det første land i Norden med national 5G-dækning. Samtidig bliver Danmark ét af de lande i EU med den bedste nationale 5G-dækning,” meddeler TDC.

Teknikerne har samtidig opgraderet TDC’s 4G-netværk, hvor hastigheden nu er blevet øget med 50 procent, meddeler TDC.

“På den måde vil alle brugere opleve markant højere hastigheder ved både download og upload af data. Der er derfor tale om en markant opgradering,” meddeler TDC Net.

Selskabet meddeler i øvrigt, at omkring en procent af TDC-nettets samlede trafik lige nu foregår på 5G.

Tallet stiger ‘dag for dag,’ hedder det.

Læs også:

Staten udskyder efterårets store tele-auktioner over vigtige 5G-frekvenser: Forsinkes til 2021

Se kortet: Disse steder i Danmark er der ingen mobildækning

Udskydelse af 5G-frekvenser får store konsekvenser: "Danmark bliver skubbet rigtig langt ned på listen af 5G-aktive lande"

Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.