Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Dokumentar: Til månen og hjem igen med originalmateriale og tilbageholdt åndedræt

Apollo 11, der havde premiere sidste år, er en af alle tiders bedste dokumentarfilm om månelandingen og kan streames på Netflix og C More.

Hele verden fulgte med, da motorerne blev tændt på den godt 110 meter høje Saturn V-raket, som sendte Aldrin, Armstrong og Collins mod månen i 1969.

Men bag de tre hovedpersoner stod et af de mest kostbare udviklingsprogrammer i menneskehedens historie.

Tusindvis af teknikere havde gennem ti år arbejdet målrettet for, at kulminationen af rumkapløbet faldt ud til amerikanernes fordel og i kontrolcentret på jorden var spændingen så tyk, at man kunne skære i den.

I dokumentarfilmen Apollo 11, der havde premiere sidste år og som kan streames på C More og Netflix, er man med hele vejen. Man følger ikke kun de tre astronauter, men også teknikerne, der gjorde det hele muligt.

Filmen gør i vidt omfang brug af optagelser, der ikke tidligere har været tilgængelige for offentligheden. Det er med til at gøre filmen til en af de indtil videre bedste, mest spændende og originale dokumentariske skildringer af forløbet før, under og efter månelandingen.

Apollo 11 har desuden vundet adskillige priser og høster ros på alt fra IMDB til toneangivende kritikersites såsom Rotten Tomatoes og Metacritic.

Så har man adgang til en af de tjenester, der har Apollo 11 liggende – og blot marginal interesse for rumfart – er den nærmest obligatorisk materiale på en lang vinteraften.

I øvrigt skal Apollo 11 ikke forveksles med National Geograhics-dokumentaren Apollo: Missions to the Moon, som også havde premiere i jubilæumsåret 2019 og kan streames på Disney+. Det er dog også en udmærket film, der anlægger et bredere perspektiv på hele Apollo-programmet.

Titel: Apollo 11. Kan streames på Netflix og C More (samt lejes flere steder)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere