Artikel top billede

(Foto: Christoffer Lund-Hansen)

Danske Lessor vil tredoble sin omsætning med ambitiøs plan: Skal runde en milliard kroner om fem år

Det danske lønselskab Lessor skal tredoble sin omsætning inden for de kommende fem år, hvor selskabet sigter efter at runde en milliard kroner.

Det danske lønselskab Lessor skal inden for de kommende fem år tredoble sin omsætning på det europæiske marked, så den runder en milliard kroner.

Sådan lyder ambitionen for selskabet, fortæller direktør Henrik Møller til ITWatch.

Lessor blev i 2019 blev solgt til amerikanske Paychex, som allerede dengang havde store ambitioner med det danske selskab.

Det kan du læse mere om her: Tidligere Lessor-ejer solgte selskabet efter mindre end to år - men amerikansk it-gigant vil beholde det danske lønfirma 'for evigt'

Lessor og Paychex satser stort på ikke mindst Lessors lønløsning. Hertil kommer en række nye løsninger, som selskabet vil præsentere under navnet Lessorwork.

Denne pakke skal dække løsninger inden for planlægning, udvikling, ansættelse og lignende.

“Det skal blive stort. Vi skal ramme en omsætning for Paychex Europe, som Lessor Group er en del af, på en milliard kroner om fem år. Og det er det her en meget væsentlig del. Vi investerer for fuld skrald på europæisk plan trods coronaen," siger Henrik Møller til mediet.

Henrik Møller fortæller, at Paychex er klar til at investere 300-400 millioner kroner i den europæiske forretning - blandt andet i opkøb for at nå målet.

Læs også:

Ny ejer af danske Lessor med Peter Colsted i spidsen gør klar til flere kæmpe-opkøb: Se planerne her

Lessor udfordret af eksplosiv efterspørgsel efter selskabets produkter: "Det er en stor udfordring for os"

Peter Colsted trækker sig som topchef for Lessor for at tage på lang rejse med konen: Bliver afløst af EG-veteran