Danske Lessor vil tredoble sin omsætning med ambitiøs plan: Skal runde en milliard kroner om fem år

Det danske lønselskab Lessor skal tredoble sin omsætning inden for de kommende fem år, hvor selskabet sigter efter at runde en milliard kroner.

Det danske lønselskab Lessor skal inden for de kommende fem år tredoble sin omsætning på det europæiske marked, så den runder en milliard kroner.

Sådan lyder ambitionen for selskabet, fortæller direktør Henrik Møller til ITWatch.

Lessor blev i 2019 blev solgt til amerikanske Paychex, som allerede dengang havde store ambitioner med det danske selskab.

Det kan du læse mere om her: Tidligere Lessor-ejer solgte selskabet efter mindre end to år - men amerikansk it-gigant vil beholde det danske lønfirma 'for evigt'

Lessor og Paychex satser stort på ikke mindst Lessors lønløsning. Hertil kommer en række nye løsninger, som selskabet vil præsentere under navnet Lessorwork.

Denne pakke skal dække løsninger inden for planlægning, udvikling, ansættelse og lignende.

“Det skal blive stort. Vi skal ramme en omsætning for Paychex Europe, som Lessor Group er en del af, på en milliard kroner om fem år. Og det er det her en meget væsentlig del. Vi investerer for fuld skrald på europæisk plan trods coronaen," siger Henrik Møller til mediet.

Henrik Møller fortæller, at Paychex er klar til at investere 300-400 millioner kroner i den europæiske forretning - blandt andet i opkøb for at nå målet.

Læs også:

Ny ejer af danske Lessor med Peter Colsted i spidsen gør klar til flere kæmpe-opkøb: Se planerne her

Lessor udfordret af eksplosiv efterspørgsel efter selskabets produkter: "Det er en stor udfordring for os"

Peter Colsted trækker sig som topchef for Lessor for at tage på lang rejse med konen: Bliver afløst af EG-veteran
Premium
Sådan har Matas fået den digitale tilstedeværelse til at eksplodere på tre år
Matas er på få år strøget ind som et af de fem mest kendte, danske brands på nettet. Det er sket gennem en ambitiøs strategi, fortæller ecommerce-direktør Brian Andersen til Computerworld.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
IDC Nordic Cloud Survey 2020
IDC Nordic Cloud survey blev gennemført i efteråret 2020 med over 200 deltagende virksomheder. Det viser at multicloud er fremtidens løsning for digital infrastruktur blandt nordiske virksomheder. Det skyldes blandt andet en stigende interesse for private cloud løsninger til edge computing og innovation. Samtidig er det tydeligt at hvor de fleste virksomheder før enten brugte public cloud eller private cloud er fremtidens løsning multicloud.