Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Morgen-briefing: Thomas Honoré er ny bestyrelsesformand i Nexcom A/S / Webshops på platformen DanDomain omsatte for en milliard kroner i november / Telenor går over til eSIM

Morgen-briefing: Thomas Honoré er ny bestyrelsesformand i Nexcom A/S / Webshops på platformen DanDomain omsatte for en milliard kroner i november / Telenor går over til eSIM / Zalandos topchef stopper / Uber dropper egenudvikling af selvkørende biler

Mornings. Så blev det minsandten onsdag, og her er leverancen af hurtige it-nyheder fra den fremskudte lyttepost på Amager bemandet af Niels Veileborg. Velkommen til!

Thomas Honoré er ny bestyrelsesformand i Nexcom A/S

Så er der jobnyt fra den tidligere mangeårige koncernchef i Columbus, Thomas Honoré.

På LinkedIn annoncerer han, at han nu er bestyrelsesformand for det danske it-selskab Nextcom A/S, som har hovedkontor i København og en afdeling i New York i USA.

Nextcom arbejder med at automatisere rutineopgaver i kundeservice-funktionen og med at forbedre kundeservice.

Selskabet omsatte i 2019 for cirka 6,2 millioner kroner og præsterede et resultat på små 70.000 kroner

Thomas Honoré blev afskediget fra Columbus i august i år efter ni år som koncernchef.

Det kan du læse mere om her:
Derfor er Thomas Honoré ikke den rigtige mand til at føre Columbus videre: Her er profilen der skal tage over

Webshops på platformen DanDomain omsatte for en milliard kroner i november

Webshops på platformen DanDomain, der holder til i Skanderborg, har slået alle salgsrekorder og omsatte for en milliard kroner i november måned alene, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

November måned er i særdeleshed en højtid for webshopejere. Igen i år har Black Friday og Black Week været en kæmpesucces!

Tal fra 6.000 webshops viser, at den totale omsætning for Black Week var vokset med 57 procent sammenlignet med 2019.

Tallene viser også en stigning i antal ordrer på 53 procent sammenholdt med 2019.

Siden starten af corona har DanDomain været i kontakt med rigtig mange butiksejere, der gerne vil starte en webshop hurtigst muligt. DanDomain har solgt tre gange så mange webshops fra den 1. marts til den 31. maj i år sammenlignet med de foregående tre måneder.

Telenor går over til eSIM

Telenors kunder kan nu skifte det fysiske simkort i mobilen ud med et digitalt, hvis ellers deres mobil understøtter den mulighed, fremgår det af en pressemeddelelse.

Det fysiske simkort erstattes af en indbygget chip, eSIM, som i modsætning til de fysiske simkort kan overskrives, når simkortet skal ændres. eSIM kan også indstilles til at håndtere to forkellige mobilnumre, og det er fikst for de mange, som både har en privat og en arbejdsmobil.

Zalandos topchef stopper

Topchefen for den tyske e-handelsgigant Zalando, som også har masser af danske kunder, stopper i forbindelse med selskabets generalforsamling i maj 2021.

Ifølge flere medier vil Rubin Ritter sætte sin kones professionelle ambitioner i første række og tage sig mere tid til sin voksende familie.

Uber dropper egenudvikling af selvkørende biler

Den omstridte transporttjeneste Uber stopper egenudviklingen af selvkørende biler og investerer i stedet i selskabet Aurora, som netop udvikler selvkørende biler, skriver Financial Times.

Ubers projekt med udvikling af selvkørende biler blev ramt hårdt, da en af bilerne dræbte en kvinde ved påkørsel i 2018, og investorer har presset på for at få selskabet til at fokusere på kerneforrretningen.