Artikel top billede

Stifterne af Contractbook. Pr-foto. (Foto: Pr-foto)

Dansk tech-selskab modtager millioner fra Skype-investor: Vil nu indtage USA

Danske Contractbook har netop modtaget 58,8 millioner kroner. Investeringsrunden er ledet af en amerikansk venturefond, der blandt andet står bag LinkedIn, Skype og Pinterest. Nu er planen at udvide til USA.

Det danske tech-selskab Contractbook har netop fået skudt friske millioner ind i virksomheden.

Samlet lyder beløbet på 58,8 millioner kroner.

Investeringsrunden ledes af venturekapitalfonden Bessemer Venture Partners, der også står bag selskaber som LinkedIn, Skype, Pinterest og Yelp.

Det skriver Contractbook, der blev etableret i 2017, i en pressemeddelelse.

Det er mindre end et år siden, at selskabet rejste er millionbeløb fra Gradient Ventures, der er Googles AI-fond.

Gradient Ventures er igen med i investeringsrunden, der også udgøres af nordiske byFounders og en række internationale venturekapitalfonde.

“Vi er kun nået hertil, fordi vi har et fantastisk produkt, der understøtter vores vision om at bygge bro mellem folks analoge virkelighed og en smartere, mere datadreven og automatiseret fremtid. Vi gør virksomheder klar til fremtidens arbejdsmarked, men vi hjælper dem også til øget effektivtet og et bedre overblik lige nu og her,” udtaler
direktør i Contractbook, Niels Martin Brøchner, i meddelelsen.

Contractbook, der står bag en digital platform til håndtering af juridiske dokumenter, har det seneste år haft en vækst på mere end 300 procent, fremgår det.

Derudover rundede selskabet 100.000 brugere for nyligt, der er fordelt over 75 lande.

Efter den nye kapitalindsprøjtning er planen at foretage et større fremstød i USA, lyder det.

“Med både Bessemer og Googles VC-fond i ryggen bevæger vi os ind i den globale superliga. Du får ikke et bedre setup i Silicon Valley. Det er vi meget stolte af, men vi er kun lige begyndt. Denne investering skal gøre os til Danmarks næste store internationale tech-succes. Vi skal overføre vores succes i Europa til resten af verden, så vi kommer til at skulle ansætte en masse mennesker og oprette afdelinger i USA,” siger Niels Martin Brøchner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere