Artikel top billede

Stifterne af Contractbook. Pr-foto.

Dansk tech-selskab modtager millioner fra Skype-investor: Vil nu indtage USA

Danske Contractbook har netop modtaget 58,8 millioner kroner. Investeringsrunden er ledet af en amerikansk venturefond, der blandt andet står bag LinkedIn, Skype og Pinterest. Nu er planen at udvide til USA.

Det danske tech-selskab Contractbook har netop fået skudt friske millioner ind i virksomheden.

Samlet lyder beløbet på 58,8 millioner kroner.

Investeringsrunden ledes af venturekapitalfonden Bessemer Venture Partners, der også står bag selskaber som LinkedIn, Skype, Pinterest og Yelp.

Det skriver Contractbook, der blev etableret i 2017, i en pressemeddelelse.

Det er mindre end et år siden, at selskabet rejste er millionbeløb fra Gradient Ventures, der er Googles AI-fond.

Gradient Ventures er igen med i investeringsrunden, der også udgøres af nordiske byFounders og en række internationale venturekapitalfonde.

“Vi er kun nået hertil, fordi vi har et fantastisk produkt, der understøtter vores vision om at bygge bro mellem folks analoge virkelighed og en smartere, mere datadreven og automatiseret fremtid. Vi gør virksomheder klar til fremtidens arbejdsmarked, men vi hjælper dem også til øget effektivtet og et bedre overblik lige nu og her,” udtaler
direktør i Contractbook, Niels Martin Brøchner, i meddelelsen.

Contractbook, der står bag en digital platform til håndtering af juridiske dokumenter, har det seneste år haft en vækst på mere end 300 procent, fremgår det.

Derudover rundede selskabet 100.000 brugere for nyligt, der er fordelt over 75 lande.

Efter den nye kapitalindsprøjtning er planen at foretage et større fremstød i USA, lyder det.

“Med både Bessemer og Googles VC-fond i ryggen bevæger vi os ind i den globale superliga. Du får ikke et bedre setup i Silicon Valley. Det er vi meget stolte af, men vi er kun lige begyndt. Denne investering skal gøre os til Danmarks næste store internationale tech-succes. Vi skal overføre vores succes i Europa til resten af verden, så vi kommer til at skulle ansætte en masse mennesker og oprette afdelinger i USA,” siger Niels Martin Brøchner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.