Artikel top billede

SAP vil gøre programmeringssproget ABAP hot: "Vi er endnu ikke en særlig udviklervenlig virksomhed. Det vil vi gerne ændre"

SAP TechEd 2020: På SAP's konference lovede CTO Juergen Mueller, at SAP med en række nye tiltag vil arbejde på at blive en langt mere udviklervenlig virksomhed. "Fra et udviklerperspektiv er der stadig for meget kompleksitet i systemet. Det er en barriere for jer," sagde han til de millioner af udviklere, der i dag arbejder i SAP-miljøet.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Derfor vil SAP blive et mere venligt selskab over for udviklerne
  • Her er fremtidens sprog i SAP-verdenen
  • Disse typer udviklere har SAP ambition om at få ind i SAP-miljøet
  • Et overblik over nogle af de største nyheder
667
3:30 min
SAP TechEd 2020: Der skulle ikke gå mange minutter af SAP's CTO Juergen Mullers keynote, før han på velklingende tysk-engelsk højst usædvanligt proklamerede, at SAP ikke har været det mest venlige selskab over for udviklerne.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Danske Contractbook henter 185 millioner - anden kapitalindsprøjtning på kun fire måneder
Danske Contractbook henter en investering på 185 millioner kroner. Det sker blot fire måneder efter, at selskabet modtog en investering på 58 millioner kroner.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.