Artikel top billede

(Foto: Photo by Mitchell Luo on Unsplash)

Google-tjenester over hele verden ramt af kæmpe nedbrud: “Vi er bekendt med problemet”

Over hele verden mødes Google-brugere nu af fejlmeddelelser, når de forsøger at logge på Youtube, Gmail eller tale til deres digitale assistenter.

Har du i øjeblikket problemer med at logge på Gmail eller andre af Googles tjenester?

Så er du ikke den eneste.

For Google ser ud til at være ramt af et massivt globalt nedbrud.

Selskabet oplyser på sit såkaldte “Statuspanel” i Google workspace, at samtlige af selskabets work-space-tjenester er ramt af udfald.

Udover Gmail gælder det blandt andet Google Drev, Google Docs, Google Sheets og Google Kalender.

“Vi er bekendt med problemet med Gmail, der påvirker størstedelen af brugerne. De pågældende brugere kan ikke få adgang til Gmail. Vi kommer med en opdatering kl. 14/12/20 13.12 med oplysninger om, hvornår vi forventer at løse problemet. Bemærk, at løsningstidspunktet kun er et skøn og muligvis kan blivet ændret,” skriver Google til Gmail-brugerne.

Udover Workplace-tjenesterne lader Youtube og Google Assistant til at være nede i øjeblikket, og ifølge nyhedsbureauet Reuters ser nedbruddet ud til at være globalt.

Google danske kommunikationschef Jesper Vangkilde oplyser til Computerworld, at han på nuværende tidspunkt ikke har nogen kommentar til årsagen til nedbruddet.

I stedet henviser han til, at Google Cloud i et tweet oplyser, at en række af Googles tjenester klokken 13 dansk tid blev ramt af et nedbrud.

Årsagen undersøgen ifølge Google Cloud stadigvæk, men de fleste tjenester fungerer nu normalt igen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere