Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Google-tjenester over hele verden ramt af kæmpe nedbrud: “Vi er bekendt med problemet”

Over hele verden mødes Google-brugere nu af fejlmeddelelser, når de forsøger at logge på Youtube, Gmail eller tale til deres digitale assistenter.

Har du i øjeblikket problemer med at logge på Gmail eller andre af Googles tjenester?

Så er du ikke den eneste.

For Google ser ud til at være ramt af et massivt globalt nedbrud.

Selskabet oplyser på sit såkaldte “Statuspanel” i Google workspace, at samtlige af selskabets work-space-tjenester er ramt af udfald.

Udover Gmail gælder det blandt andet Google Drev, Google Docs, Google Sheets og Google Kalender.

“Vi er bekendt med problemet med Gmail, der påvirker størstedelen af brugerne. De pågældende brugere kan ikke få adgang til Gmail. Vi kommer med en opdatering kl. 14/12/20 13.12 med oplysninger om, hvornår vi forventer at løse problemet. Bemærk, at løsningstidspunktet kun er et skøn og muligvis kan blivet ændret,” skriver Google til Gmail-brugerne.

Udover Workplace-tjenesterne lader Youtube og Google Assistant til at være nede i øjeblikket, og ifølge nyhedsbureauet Reuters ser nedbruddet ud til at være globalt.

Google danske kommunikationschef Jesper Vangkilde oplyser til Computerworld, at han på nuværende tidspunkt ikke har nogen kommentar til årsagen til nedbruddet.

I stedet henviser han til, at Google Cloud i et tweet oplyser, at en række af Googles tjenester klokken 13 dansk tid blev ramt af et nedbrud.

Årsagen undersøgen ifølge Google Cloud stadigvæk, men de fleste tjenester fungerer nu normalt igen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.