Artikel top billede

(Foto: Photo by Mitchell Luo on Unsplash)

Google-tjenester over hele verden ramt af kæmpe nedbrud: “Vi er bekendt med problemet”

Over hele verden mødes Google-brugere nu af fejlmeddelelser, når de forsøger at logge på Youtube, Gmail eller tale til deres digitale assistenter.

Har du i øjeblikket problemer med at logge på Gmail eller andre af Googles tjenester?

Så er du ikke den eneste.

For Google ser ud til at være ramt af et massivt globalt nedbrud.

Selskabet oplyser på sit såkaldte “Statuspanel” i Google workspace, at samtlige af selskabets work-space-tjenester er ramt af udfald.

Udover Gmail gælder det blandt andet Google Drev, Google Docs, Google Sheets og Google Kalender.

“Vi er bekendt med problemet med Gmail, der påvirker størstedelen af brugerne. De pågældende brugere kan ikke få adgang til Gmail. Vi kommer med en opdatering kl. 14/12/20 13.12 med oplysninger om, hvornår vi forventer at løse problemet. Bemærk, at løsningstidspunktet kun er et skøn og muligvis kan blivet ændret,” skriver Google til Gmail-brugerne.

Udover Workplace-tjenesterne lader Youtube og Google Assistant til at være nede i øjeblikket, og ifølge nyhedsbureauet Reuters ser nedbruddet ud til at være globalt.

Google danske kommunikationschef Jesper Vangkilde oplyser til Computerworld, at han på nuværende tidspunkt ikke har nogen kommentar til årsagen til nedbruddet.

I stedet henviser han til, at Google Cloud i et tweet oplyser, at en række af Googles tjenester klokken 13 dansk tid blev ramt af et nedbrud.

Årsagen undersøgen ifølge Google Cloud stadigvæk, men de fleste tjenester fungerer nu normalt igen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere