Artikel top billede

(Foto: Photo by Bench Accounting on Unsplash)

Google forlænger hjemmearbejde for tredje gang: Medarbejdere kan blive hjemme indtil september 2021

Google forlænger nu perioden med flere måneder, hvor selskabets medarbejdere skal arbejde hjemmefra. Nu behøver de ansatte først vende tilbage til september næste år.

Google forlænger nu hjemmearbejdsperioden for medarbejderne med flere måneder.

Nu lyder det fra tech-giganten, at de ansatte først behøver vende tilbage til kontorets vanlige skriveborde til september i 2021.

Det skriver Reuters.

Google, der var et af de første selskaber til at hjemsende medarbejdere med flere måneders udsigt, har forlænget hjemmearbejdet af to omgange. Først gang hed det junuar, anden gang juli og nu til september 2021.

Selskabet vil også introducere ideen med 'den fleksible arbejdsuge', når det er sikkert af vende tilbage til kontoret.

Læs mere her: Google-ansatte ønsker at fortsætte med at arbejde hjemmefra efter corona – her er søgegigantens plan

Det fortalte topchef Sundar Pichai til medarbejderne i en mail søndag, skriver mediet.

Ideen går på, at Google-ansatte forventes at arbejde mindst tre dage om ugen på kontoret, hvor de to sidste foregår hjemmefra.

"Vi tester hypotesen om, at den fleksible arbejdsmodel vil skabe større produktivitet, samarbejde og velfærd," lyder det fra Sundar Pichai i mailen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere