Artikel top billede

Google forlænger hjemmearbejde for tredje gang: Medarbejdere kan blive hjemme indtil september 2021

Google forlænger nu perioden med flere måneder, hvor selskabets medarbejdere skal arbejde hjemmefra. Nu behøver de ansatte først vende tilbage til september næste år.

Google forlænger nu hjemmearbejdsperioden for medarbejderne med flere måneder.

Nu lyder det fra tech-giganten, at de ansatte først behøver vende tilbage til kontorets vanlige skriveborde til september i 2021.

Det skriver Reuters.

Google, der var et af de første selskaber til at hjemsende medarbejdere med flere måneders udsigt, har forlænget hjemmearbejdet af to omgange. Først gang hed det junuar, anden gang juli og nu til september 2021.

Selskabet vil også introducere ideen med 'den fleksible arbejdsuge', når det er sikkert af vende tilbage til kontoret.

Læs mere her: Google-ansatte ønsker at fortsætte med at arbejde hjemmefra efter corona – her er søgegigantens plan

Det fortalte topchef Sundar Pichai til medarbejderne i en mail søndag, skriver mediet.

Ideen går på, at Google-ansatte forventes at arbejde mindst tre dage om ugen på kontoret, hvor de to sidste foregår hjemmefra.

"Vi tester hypotesen om, at den fleksible arbejdsmodel vil skabe større produktivitet, samarbejde og velfærd," lyder det fra Sundar Pichai i mailen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere