Artikel top billede

De tre stiftere af Dreamdata. (Foto: Pr-foto)

Københavnsk tech-startup henter investering på 28 millioner: "Vi pejler efter at nå samme størrelse som Zendesk"

Den danske tech-startup, Dreamdata, har netop modtaget en investering på 28 milloner kroner, der skal sætte gang i væksten. Ny lyder ambitionen, at blive lige så store som danskstiftede Zendesk.

Den danske tech-startup Dreamdata har netop lukket en finansieringsrunde, der sikrer selskabet 28 friske millioner kroner.

Københavneske Dreamdata, der er stiftet af profiler fra Airtame og Trustpilot, har bygget en løsning, der indsamler al data omkring et salg - fra start til slut i processen.

Det skriver Finans.

Med de friske millioner, der kommer fra investorer fra England, Island, Danmark samt en lån fra Vækstfonden, vil selskabet ud og hyre endnu flere ansatte, der skal supplere de 18 medarbejdere, Dreamdata har i dag.

Derudover skal der sparkes gang i væksten, for selskabet har store ambitioner. Der er særligt et danskstiftet succes-selskab, som Dreamdata lader sig inspirere af.

"Ligesom Zendesk har vi udviklet en ny type værktøj. Vi vil være førende i vores kategori, og vi pejler efter at nå samme størrelse som Zendesk," siger Steffen Hedebrandt, der er en af de tre medstiftere.

Zendesk har omkring 3.000 ansatte og er børsnoteret i USA.

Indtil videre har danske Dreadmdata 15 kunder, herunder headset-brandet Jabra under GN-koncernen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere