Artikel top billede

De tre stiftere af Dreamdata.

Københavnsk tech-startup henter investering på 28 millioner: "Vi pejler efter at nå samme størrelse som Zendesk"

Den danske tech-startup, Dreamdata, har netop modtaget en investering på 28 milloner kroner, der skal sætte gang i væksten. Ny lyder ambitionen, at blive lige så store som danskstiftede Zendesk.

Den danske tech-startup Dreamdata har netop lukket en finansieringsrunde, der sikrer selskabet 28 friske millioner kroner.

Københavneske Dreamdata, der er stiftet af profiler fra Airtame og Trustpilot, har bygget en løsning, der indsamler al data omkring et salg - fra start til slut i processen.

Det skriver Finans.

Med de friske millioner, der kommer fra investorer fra England, Island, Danmark samt en lån fra Vækstfonden, vil selskabet ud og hyre endnu flere ansatte, der skal supplere de 18 medarbejdere, Dreamdata har i dag.

Derudover skal der sparkes gang i væksten, for selskabet har store ambitioner. Der er særligt et danskstiftet succes-selskab, som Dreamdata lader sig inspirere af.

"Ligesom Zendesk har vi udviklet en ny type værktøj. Vi vil være førende i vores kategori, og vi pejler efter at nå samme størrelse som Zendesk," siger Steffen Hedebrandt, der er en af de tre medstiftere.

Zendesk har omkring 3.000 ansatte og er børsnoteret i USA.

Indtil videre har danske Dreadmdata 15 kunder, herunder headset-brandet Jabra under GN-koncernen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Mytrendyphone efter momssag og tvangskonkurs i Norge: ”Det er blevet stillet op som om vi nærmest har snydt”
Interview: I marts blev mobiludstyrsleverandøren Mytrendyphone erklæret konkurs, men stifteren Silvan Popovic mener at moms-afgørelsen, der ledte til konkursen er "hundrede tusind procent" uretfærdig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.