Artikel top billede

(Foto: tdc)

TDC Net har julegaver til flere tusinde virksomheder og husstande landet over: Fibernet er på vej

Så er der igen tilbud om gratis fibertilslutning til virksomheder og husstande landet over fra TDC Net. Udvalgte områder ved Ishøj, Hjallese, Tollerup, Nødebohuse og Hald Strand kan nu melde sig til.

Fiberudrulningen over det ganske land fra TDC Net fortsætter tilsyneladende med med uformindsket styrke trods corona og nedlukning af landet.

Her til formiddag rullede nyheder ind om udbygning af nettet på tre nye lokationer i Danmark

TDC net begynder udrulningen i Ishøj ved København med 1.000 husstande, som altså nu kan tilmelde sig gratis fibertilslutning. Med den i hus, kan man siden selv vælge den internetudbyder, man har mulighed for i området.

“Vi har fået en god modtagelse i Ishøj efter vi annoncerede vores første fiberprojekt i august, og derfor er jeg glad for, at vi nu kan udvide vores udrulning, så flere borgere og virksomheder får adgang til fremtidens bredbånd,” siger Henrik Leu Christiansen, leder af fiberudrulning hos TDC Net.

I Odense Kommune, hvor TDC Net begyndte udrulningen i maj i år, er der også godt fiber-nyt til omkring 1.100 adresser i udvalgte områder i Hjallese. Med de nye adresser udvides udrulningen i Odense Kommune til at omfatte omkring 7.900 adresser i alt.

Endelig fortæller TDC Net, at selskabet begynder at lægge fiber i Tollerup, Nødebohuse og Hald Strand, som alle hører til i Halsnæs kommune. TDC Net begynder i udvalgte områder, hvor omkring 1.450 husstande får tilbudt gratis fibertilslutning.

Husstande og virksomheder i de nye områder kan fra i dag bestille gratis tilslutning til fibernet på www.tdcnet.dk/fiber hvor man også kan tjekke, om nu ens adresse er med i puljen eller ej.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere