Artikel top billede

TDC Net har julegaver til flere tusinde virksomheder og husstande landet over: Fibernet er på vej

Så er der igen tilbud om gratis fibertilslutning til virksomheder og husstande landet over fra TDC Net. Udvalgte områder ved Ishøj, Hjallese, Tollerup, Nødebohuse og Hald Strand kan nu melde sig til.

Fiberudrulningen over det ganske land fra TDC Net fortsætter tilsyneladende med med uformindsket styrke trods corona og nedlukning af landet.

Her til formiddag rullede nyheder ind om udbygning af nettet på tre nye lokationer i Danmark

TDC net begynder udrulningen i Ishøj ved København med 1.000 husstande, som altså nu kan tilmelde sig gratis fibertilslutning. Med den i hus, kan man siden selv vælge den internetudbyder, man har mulighed for i området.

“Vi har fået en god modtagelse i Ishøj efter vi annoncerede vores første fiberprojekt i august, og derfor er jeg glad for, at vi nu kan udvide vores udrulning, så flere borgere og virksomheder får adgang til fremtidens bredbånd,” siger Henrik Leu Christiansen, leder af fiberudrulning hos TDC Net.

I Odense Kommune, hvor TDC Net begyndte udrulningen i maj i år, er der også godt fiber-nyt til omkring 1.100 adresser i udvalgte områder i Hjallese. Med de nye adresser udvides udrulningen i Odense Kommune til at omfatte omkring 7.900 adresser i alt.

Endelig fortæller TDC Net, at selskabet begynder at lægge fiber i Tollerup, Nødebohuse og Hald Strand, som alle hører til i Halsnæs kommune. TDC Net begynder i udvalgte områder, hvor omkring 1.450 husstande får tilbudt gratis fibertilslutning.

Husstande og virksomheder i de nye områder kan fra i dag bestille gratis tilslutning til fibernet på www.tdcnet.dk/fiber hvor man også kan tjekke, om nu ens adresse er med i puljen eller ej.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere