Artikel top billede

Forsvarets hjemmesider i sort: Ramt af nedbrud gennem flere timer

En række hjemmesider med relation til Forsvarsministeriet er nede netop nu (opdateret)

”Hjemmesiden er midlertidigt ude af drift. Vi arbejder på at komme tilbage hurtigst muligt.”

Sådan lød beskeden på en lang række af Forsvarets hjemmesider torsdag aften, da problemer hos en Forsvars it-leverandør resulterede i et timelangt nedbrud.

Blandt de ramte sider var Center for Cybersikkerhed, Forsvarets Efterretningstjeneste og Forsvarsministeriets hjemmesider.

Men også Beredskabsstyrelsen, Forsvarsakademiet, Ejendomsstyrelsen, Forsvarsministeriets Personstyrelse og Forsvarsministeriets Auditørkorps var ramt.

Problemerne så ved 19-tiden torsdag ud til at være løst. Til Computerworld oplyser Forsvaret, at nedbruddet skyldes "tekniske problemer" hos en it-leverandører.

“Vores it-leverandør oplever i øjeblikket nogle tekniske problemer som de arbejder på at løse,” oplyser Troels Wiggers Weinreich, kommunikationskonsulent hos Forsvaret, i en mail til Computerworld.

Artiklen er kl 18.25 opdateret med en kommentar fra Forsvaret.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere