Artikel top billede

Forsvarets hjemmesider i sort: Ramt af nedbrud gennem flere timer

En række hjemmesider med relation til Forsvarsministeriet er nede netop nu (opdateret)

”Hjemmesiden er midlertidigt ude af drift. Vi arbejder på at komme tilbage hurtigst muligt.”

Sådan lød beskeden på en lang række af Forsvarets hjemmesider torsdag aften, da problemer hos en Forsvars it-leverandør resulterede i et timelangt nedbrud.

Blandt de ramte sider var Center for Cybersikkerhed, Forsvarets Efterretningstjeneste og Forsvarsministeriets hjemmesider.

Men også Beredskabsstyrelsen, Forsvarsakademiet, Ejendomsstyrelsen, Forsvarsministeriets Personstyrelse og Forsvarsministeriets Auditørkorps var ramt.

Problemerne så ved 19-tiden torsdag ud til at være løst. Til Computerworld oplyser Forsvaret, at nedbruddet skyldes "tekniske problemer" hos en it-leverandører.

“Vores it-leverandør oplever i øjeblikket nogle tekniske problemer som de arbejder på at løse,” oplyser Troels Wiggers Weinreich, kommunikationskonsulent hos Forsvaret, i en mail til Computerworld.

Artiklen er kl 18.25 opdateret med en kommentar fra Forsvaret.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere