Artikel top billede

Vigtig opdatering: Nu spiller Apple TV snart sammen med Google TV-enheder

Apples TV app finder vej til en af Googles mest interessante TV-enheder.

De to ærkerivaler Apple og Google synes at have fundet et fælles fodslag, efter det i forrige er blevet annonceret, at Apple vil lade sin TV-app fungere i samspil med Googles ’Chromecast med Google TV’.

”Det vil gøre Chromecast med Google TV til en af de eneste streaming-enheder, med understøttelse af alle de større video-tjenester,” skriver Google på sin blog-side.

Understøttelsen vil komme i form af en opdatering til Googles enhed, hvor der blandt andet vil kunne installeres Apples TV-app og hvor Apple TV+ tjenesten kan tilgås.

Apple-understøttelsen står til at debutere i ’begyndelsen af det nye år’ lyder det desuden i Googles blog-opslag. På sigt vil app’en også finde vej til andre enheder som smart-fjernsyn med ’Android TV’ styresystemet ombord, skriver selskabet.

Melding kommer kort tid efter, at Apple Music tidligere på måneden kunne få sin debut ombord på Googles smart-højttalere i ’Home’-serien, i hvad der ligner en form for byttehandel mellem de to tech-giganter.

Googles Chromecast med Google TV er fortsat ikke i handlen i Danmark, men føres i en stribe europæiske markeder ud over det amerikanske, såsom Tyskland, England, Frankrig, Irland, Italien, Spanien.

Det forlyder, at enheden vil nærme sig Danmark, da det vil debutere i Sverige når en nye bølge af lande får adgang til Chromecast med Google TV, men hvornår en eventuel dansk enhed vil udkomme, er fortsat uvist.

Læs også: Ugen i tech: Polestar Precept-conceptbil går i produktion: Ligner en vild Volvo-coupé / Den nye Chromecast fra Google har lange udsigter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere