Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Dansk sportskamera-selskab lander 150 millioner kroner - skal investeres i global satsning

Investorer lægger 150 millioner kroner på bordet hos det danske sportskamera-selskab Veo, som nu rettet blikket mod global ekspansion.

Den danske teknologivirksomhed Veo rejser 150 millioner kroner, som nu skal investeres i global ekspansion. Pengene kommer fra blandt andre Chr. Augustinus Fabrikker samt blandt andet Seed Capital og andre, skriver Børsen.

Veo står bag et grønt intelligent sports-kamera på en trefod, der kom i markedet for et par år siden.

Med kameraet kan man uden kameramand optage fodboldkampe, da kunstig intelligens sørger for at få de rette billeder og vinkler på optagelserne, ligesom det kan klippe kampene sammen.

Det gør det eksempelvis muligt for forældre og fans at følge med i kampe, som de ikke kan komme ud og se, ligesom Veo meddeler til avisen, at blandt andet talentspejdere anvender kameraet.

Med investeringen forventer Veo at ansætte 75 nye medarbejdere til den danske afdeling. Hertil kommer nye ansatte til de udenlandske afdelinger i Storbritannien, Tyskland og USA.

“Det betyder jo, at vi nu har midlerne til at investere mere i vores produktudvikling. Vi kommer blandt andet til at bevæge os ind i flere sportsgrene, hvor vi i dag primært fokuserer på fodbold. Vi skal have speederen helt i bund og fokusere endnu mere på USA,” siger direktør Henrik Teisbæk til avisen.

Han står sammen med Jesper Taxbøll og tv-manden Keld Reinicke bag selskabet.

Angiveligt fik Keld Reinicke ideen til konceptet, da han en dag for nogle år siden kom for sent til sin søns fodboldkamp og derfor ikke så, da sønnen scorede.

Også et andet dansk har fuld gang i forretningen på baggrund af en ide om at tracke af bolde i sportsverdenen, nemlig TrackMan.

Det kan du læse mere om her: Danske TrackMan fortsætter årelangt vækstridt: Omsætning steget med 28 procent på et år - runder nu 600 millioner kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere