Flügger investerer tocifret millionbeløb i ny digital platform: Skal ensrette 400 butikker

Malerkæden Flügger er klar med et større tocifret millionbeløb til en ny digital platform, der skal ensrette 400 butikker. Platformen forventes implementeret i 2022.

Flügger er klar med den helt store pensel og vil smide et større tocifret millionbeløb efter en ny digital platform, der skal ensrette 400 Flügger-butikker.

Det skriver Finans.

It-landskabet og dataindsamlingen hos Flüggers mange butikker - hvoraf omkring 40 procent er franchise - i Norden, Østeuropa og Asien er et broget billede.

Det skal den nye platform nu gøre op med, som forventes implementeret fuldt ud i sommeren 2022, fortæller Flüggers direktør til Finans.

"Med vores nye løsning kan vi forene og udnytte alle data i ét og samme system. Dermed kan vores medarbejdere servicere kunderne på en hvilken som helst af vores kanaler, fra fysisk butik til online, fordi alt er smeltet sammen. Samtidig får vi en løsning, som vi ved kan skaleres," lyder det fra Jimmi Mortensen, direktør i Flügger Group, til mediet.

Flügger har i en årrække ligget i strid med it-leverandøren Datacon om implementeringen af et kuldsejlet Microsoft Dynamics-system, der har kostet dyrt for virksomheden.

Læs mere om det her: Så meget koster Flüggers ERP-strid med Datacon: Se millionregningen her

Malerkæden forventer at runde to milliarder kroner i omsætning i regnskabsåret 2020/21.

Den digitale platform hos Flügger skal udvikles af it-firmaet FiftyTwo, der tidligere i 2020 fik ny direktør.

Læs mere om det her: Bernt Therp overtager jobbet som direktør hos Fiftytwo fra Henrik Salicath: Se hvorfor her

Læs også: En af landets ældste virksomheder skyder kæmpe digital transformation i gang efter generationsskifte: "Vi gør det med åbne øjne, og vi ryster ikke på hånden"

Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.