Artikel top billede

Amazon vil sikre billige boliger nær virksomhedens hovedkontorer

Tilstrømningen af arbejdskraft til de store amerikanske tech-virksomheder har presset boligpriser op de seneste år. Nu vil Amazon investere i prisvenlige boliger.

Amazon melder nu ud, at de ville bruge 2 milliarder dollar – svarende til omkring 12 milliarder danske kroner – på at bygge økonomiske overskuelige boliger i regioner, hvor tre af dets største amerikanske beskæftigelsescentre er placeret.

Ifølge Reuters agter Amazon at oprette mindst 20.000 billige boligeri Puget Sound-området i Washington State, Virginia's Arlington og Nashville i Tennessee.

Tech-virksomheder kritiseret for at hæve boligpriser

Det lyder jo umiddelbart sympatisk. Men tidligere har netop Amazon sammen med andre teknologivirksomheder været udsat for kritik for at øge boligpriserne steder som San Francisco Bay Area.

Det er sket fordi tilstrømningen af arbejdere til virksomhederne i disse områder det sidste årti har presset boligpriserne i vejret, hvilket har fået Alphabet og Facebook til at investere i prisvenlige boliger.

En stor del af Amazons investering vil ske gennem billige lån til at bevare eller opføre prisvenlige boliger til familier med moderat til lav indkomst, siger virksomheden selv.

Amazon er også i færd med at opbygge et nyt hovedkvarter i Arlington, der har fået navnet HQ2.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere