Artikel top billede

Efter fyringer i TDC: “Langsigtet planlægning har været forfejlet”

De kommende fyringer i TDC-selskabet Nuuday skyldes forfejlet langsigtet virksomhedsplanlægning, lyder vurderingen fra teleanalytiker Torben Rune.

TDC-selskabet Nuuday er på vej med fyresedler til 125 medarbejdere, da selskabet er ‘strukturelt udfordret’ på den klassiske forretning, der er baseret på kobbernettet.

Topchef Michael Moyell siger til Børsen, at denne del af forretningen falder mere, end forretningen på de nyere forretningsområder stiger.

Teleanalytiker Torben Rune siger til avisen, at TDC nu har haft 25 år til at indstille sig på den nuværende konkurrencesituation.

“Telemarkedet er selvfølgelig blevet meget større end for 25 år siden, men TDC har ikke formået at suge nok kunder til sig. Jeg kan ikke tolke det på en anden måde, end at den langsigtede virksomhedsplanlægning har været forfejlet,” siger han til avisen.

Nuuday reducerede også medarbejder-staben i marts, hvor 150 medarbejdere blev fyret.

Det kan du læse mere om her: TDC fyrer 150 medarbejdere i Nuuday

Selskabet meddeler, at der ikke umiddelbart er planer om flere fyringsrunder i år, men at det på den anden side hele tiden er nødt til at justere omkostningerne i forhold til den ‘konkurrencemæssige finansielle situation.”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere