Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Efter fyringer i TDC: “Langsigtet planlægning har været forfejlet”

De kommende fyringer i TDC-selskabet Nuuday skyldes forfejlet langsigtet virksomhedsplanlægning, lyder vurderingen fra teleanalytiker Torben Rune.

TDC-selskabet Nuuday er på vej med fyresedler til 125 medarbejdere, da selskabet er ‘strukturelt udfordret’ på den klassiske forretning, der er baseret på kobbernettet.

Topchef Michael Moyell siger til Børsen, at denne del af forretningen falder mere, end forretningen på de nyere forretningsområder stiger.

Teleanalytiker Torben Rune siger til avisen, at TDC nu har haft 25 år til at indstille sig på den nuværende konkurrencesituation.

“Telemarkedet er selvfølgelig blevet meget større end for 25 år siden, men TDC har ikke formået at suge nok kunder til sig. Jeg kan ikke tolke det på en anden måde, end at den langsigtede virksomhedsplanlægning har været forfejlet,” siger han til avisen.

Nuuday reducerede også medarbejder-staben i marts, hvor 150 medarbejdere blev fyret.

Det kan du læse mere om her: TDC fyrer 150 medarbejdere i Nuuday

Selskabet meddeler, at der ikke umiddelbart er planer om flere fyringsrunder i år, men at det på den anden side hele tiden er nødt til at justere omkostningerne i forhold til den ‘konkurrencemæssige finansielle situation.”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere