TDC-direktion udnævner ny direktør for Blockbuster

TDC-ejede Blockbuster har fået ny direktør i Danmark. Fra februar er det Louise Stenberg, der overtager direktørposten fra Casper Hald.

Louise Steberg er fra februar ny direktør for TDC-ejede Blockbuster.

Hun har i de seneste år har flere forskellige stillinger i Nudaay inden for strategi, salg og produktudvikling.

Hun overtager direktørposten fra Casper Hald, der fratrådte sin stilling i november 2020.

"Jeg er meget glad for, at vi har en så stærk intern kandidat til at føre
Blockbuster videre. De sidste seks år har Blockbuster under Caspers (Casper Hald, red.) ledelse udviklet sig fra en god idé til at være en markedsleder i Danmark med betydelig vækst i Norden," udtaler Jens Grønlund, direktør for Nuudays digitale brands i meddelelse.

Læs også: TDC-selskabet Nuuday fyrer 125 medarbejdere

Louise Steberg har senest været ansvarlig for Nuudays omnichannel-strategien, hvor hun har ledet udviklingen og implementeringen af kommercielle og digitale strategier for at optimere kundeoplevelsen på tværs af analoge og digitale platforme.

Det er nu hendes opgave at udvikle den engang så hæderkronede videoudlejningsbutik endnu mere online.

"Blockbuster er ikke mere en start-up, men en velfunderet og
ledende forretning, og Louises opgave bliver sammen med teamet at udvikle Blockbusters position i Danmark og Norden. Hun kommer til Blockbuster med en stærk og alsidig værktøjskasse og erfaring indenfor forretningsstrategisk og kommerciel udvikling, samt optimering af digitale kundefokuserede løsninger," lyder det fra Jens Grønlund.

Blockbuster er i dag ifølge TDC Danmarks største online filmudbyder og tilbyder leje, køb og streaming af over 10.000 titler.

Udover Danmark er Blockbuster repræsenteret i Norge, Sverige og Finland.

Video-kæden Blockbuster drejede i 2014 nøglen om i sin sidste butik i Danmark, efter kæden havde langet først VHS-film og siden DVD'er og Bluray-film over disken til danskere i små 20 år.

Blockbuster-brandet blev dog inden lukningen i Danmark købt af TDC, som genoplivede det kendte filmudlejnings-varemærke.

Læs også: Blockbuster klar til dansk comeback: Får 5.000 film på hyldernePremium
NNIT-selskabet Scales efter nedlukning af svenske og norske selskaber: De store vækstmuligheder ligger i Danmark
Interview: I løbet af 2020 har det NNIT-ejede Scales lukket sine datterselskaber i Norge og Sverige. I stedet fokuserer ERP-selskabet udelukkende på Danmark de næste par år, forklarer, forklarer CEO Hasse Bergman. Se her, hvorfor selskabet har afviklet de to nordiske enheder.
Computerworld
Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det
Regeringen har sendt et digitalt coronapas i udbud, men allerede nu kan du få adgang til et digitalt vaccinepas, der dokumenterer din vaccinationsstatus.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.