Artikel top billede

Twitter lukker 70.000 konti efter optøjer mod USA's kongres

Det sociale medie Twitter har været på en omfattende nedlukning af konti med forbindelse til konspirationsteorien QAnon. Heriblandt en af Donald Trumps tidligere topprofiler.

Efter voldelige optøjer mod den amerikanske parlamentsbygning har Twitter besluttet at lukke for 70.000 amerikanske brugeres konti.

Brugerne havde forbindelse til det højreekstremistiske konspirationsteori QAnon.

Det oplyser Twitter i et opslag på sin blog.

"Disse konti har delt skadelig QAnon-assoiseret indhold i et omfang, der var rettet mod propaganda af den her konspirationsteori," lyder det fra selskabet.

Blandt de tusindvis af lukkede konti er også Michael Flynn, der tidligere har været den amerikanske præsident Donald Trumps nationale sikkerhedsrådgiver.

Donald Trump fik som bekendt også lukket sin konto permanent efter optøjerne i USA.

Twitter er blevet ramt hårdt på aktiekursen efter angrebet på kongressen og udelukkelsen af Donald Trump. Mandag faldt selskabets aktiekurs med syv procent.

Læs også: Kaos i kongressen fik de sociale medier til at lukke ned for Trump - men bestod de den store censur-prøve?
IT-JOB

ORTEC Nordic A/S

Implementation Consultant

Saab Danmark A/S

Test Manager

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Consultant - Finance, Insurance, Pension
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere