Artikel top billede

Streaming: Netflix gør grin med et rigtigt møgår

Når man ikke kunne bruge 2020 til meget andet, kan man i hvert fald altid grine af det. Det gør skaberne af Black Mirror så i den nye mockumentary Death to 2020.

Selv om Donald Trump og hans lystige svende gør deres til at sikre underholdningen i 2021, står 2020 på mange måder stadig som noget særligt.

Så har man endnu ikke set den nye Netflix-prodution Death to 2020, er den et oplagt bud på en undertiden underholdende gengivelse af et ellers monumentalt møgår.

Det er en ”mockumentary”, hvor skaberne af Black Mirror blander reelle optagelser af begivenheder med interviews med fiktive personer spillet af blandt andet Samuel L. Jackson som redaktør og Hugh Grant som let verdensfjern historiker.

Lisa Kudrow gør det særlig godt som karikeret amerikansk regeringstalsmand, der siger vanvittige ting det ene øjeblik og uden at blinke benægter udsagnene sekundet efter.

Men diverse statslederes håndtering af Covid-19 får også hug med på vejen, ligesom der også er plads til identitetspolitik og raceuroligheder.

Death to 2020 kunne have været lidt kortere, men fungerer på sine egne præmisser udmærket. Nogle gange er den lidt forudsigelig og på det jævne, men i andre passager hylende morsom.

Den udmærker sig særligt i gengivelsen af hændelser, hvor virkeligheden nærmer sig det absurd karikerede. Hvilket som bekendt var en disciplin, hvor 2020 udmærkede sig i helt ekstraordinær grad.

Titel: Death to 2020. Kan streames på Netflix
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere