Artikel top billede

Streaming: Netflix gør grin med et rigtigt møgår

Når man ikke kunne bruge 2020 til meget andet, kan man i hvert fald altid grine af det. Det gør skaberne af Black Mirror så i den nye mockumentary Death to 2020.

Selv om Donald Trump og hans lystige svende gør deres til at sikre underholdningen i 2021, står 2020 på mange måder stadig som noget særligt.

Så har man endnu ikke set den nye Netflix-prodution Death to 2020, er den et oplagt bud på en undertiden underholdende gengivelse af et ellers monumentalt møgår.

Det er en ”mockumentary”, hvor skaberne af Black Mirror blander reelle optagelser af begivenheder med interviews med fiktive personer spillet af blandt andet Samuel L. Jackson som redaktør og Hugh Grant som let verdensfjern historiker.

Lisa Kudrow gør det særlig godt som karikeret amerikansk regeringstalsmand, der siger vanvittige ting det ene øjeblik og uden at blinke benægter udsagnene sekundet efter.

Men diverse statslederes håndtering af Covid-19 får også hug med på vejen, ligesom der også er plads til identitetspolitik og raceuroligheder.

Death to 2020 kunne have været lidt kortere, men fungerer på sine egne præmisser udmærket. Nogle gange er den lidt forudsigelig og på det jævne, men i andre passager hylende morsom.

Den udmærker sig særligt i gengivelsen af hændelser, hvor virkeligheden nærmer sig det absurd karikerede. Hvilket som bekendt var en disciplin, hvor 2020 udmærkede sig i helt ekstraordinær grad.

Titel: Death to 2020. Kan streames på Netflix
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere