Artikel top billede

Streaming: Netflix gør grin med et rigtigt møgår

Når man ikke kunne bruge 2020 til meget andet, kan man i hvert fald altid grine af det. Det gør skaberne af Black Mirror så i den nye mockumentary Death to 2020.

Selv om Donald Trump og hans lystige svende gør deres til at sikre underholdningen i 2021, står 2020 på mange måder stadig som noget særligt.

Så har man endnu ikke set den nye Netflix-prodution Death to 2020, er den et oplagt bud på en undertiden underholdende gengivelse af et ellers monumentalt møgår.

Det er en ”mockumentary”, hvor skaberne af Black Mirror blander reelle optagelser af begivenheder med interviews med fiktive personer spillet af blandt andet Samuel L. Jackson som redaktør og Hugh Grant som let verdensfjern historiker.

Lisa Kudrow gør det særlig godt som karikeret amerikansk regeringstalsmand, der siger vanvittige ting det ene øjeblik og uden at blinke benægter udsagnene sekundet efter.

Men diverse statslederes håndtering af Covid-19 får også hug med på vejen, ligesom der også er plads til identitetspolitik og raceuroligheder.

Death to 2020 kunne have været lidt kortere, men fungerer på sine egne præmisser udmærket. Nogle gange er den lidt forudsigelig og på det jævne, men i andre passager hylende morsom.

Den udmærker sig særligt i gengivelsen af hændelser, hvor virkeligheden nærmer sig det absurd karikerede. Hvilket som bekendt var en disciplin, hvor 2020 udmærkede sig i helt ekstraordinær grad.

Titel: Death to 2020. Kan streames på Netflix
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere