Artikel top billede

3Shape vinder kæmpekontrakt i USA foran ærkerival

Den fremadstormende danske it-virksomhed 3Shape med speciale i tandlæger har vundet sin største aftale nogensinde foran sin ærkerival.

Den danske teknologivirksomhed 3Shape, der står bag 3D-scannere og software til tandlæger, har sikret sig en kæmpeaftale på det amerikanske marked.

Det skriver Finans.

Aftalen, der er den største for 3Shape nogensinde, indebærer, at selskabet skal levere udstyr og software til Aspen Dental, der står bag 900 tandlægeklinikker.

"Det er med afstand den største enkeltstående kontrakt i 3Shapes historie, og det vil betyde rigtig meget for at øge vores markedsandel på det amerikanske marked. Vi tror, at vi med den her aftale kommer til at øge vores markedsandel to til tre procentpoint i indeværende år," siger Jakob Just-Bomholt, CEO for 3Shape, til Finans.

Kontrakten landede 3Shape foran sin største konkurrent, amerikanske Align Technologies, som 3Shape i de seneste år har haft dyre juridiske slagsmål med grundet flere søgsmål.

3Shape - der i 2020 havde omkring 1.600 medarbejdere - omsatte i seneste i 2018 for godt 1,6 milliarder kroner, hvor selskabet landede et overskud på knap 211 millioner kroner.

Jakob Just-Bomholt, der ikke vil komme ind på værdien af aftalen, blev direktør for 3Shape i juni 2020.

Det kan du læse mere om her: Falck-direktør bliver CEO i fremadstormende dansk it-firma: Tiltræder efter sommerferien
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere