Artikel top billede

Martin Thorborg bakker op om Løkkes politiske vision

Iværksætter og Dinero-direktør Martin Thorborg udtrykker stor enighed med Lars Løkkes politiske linje for et muligt nyt midtsøgende parti i Danmark.

Lars Løkkes midtsøgende politiske projekt med en vision om flertal på tværs af rød og blå blok får opbakning fra iværksætter Martin Thorborg.

Det skriver Finans.

Dinero-direktøren mener, at et politisk projekt med endnu mere samarbejde hen over midten vil gavne dansk erhvervsliv.

"Jeg deler Løkkes holdninger og visioner, og han er den i øjeblikket, som kommer tættest på det, jeg ser som den rette vej for dansk politik. Hvis han stifter et parti, hvor jeg selv tror på hans visioner, kunne jeg godt finde på at vælge den vej. Det vigtigste for erhvervslivet er stabilitet og forudsigelighed, så virksomhedernes tankegang kan indrettes efter det. Derfor er jeg fristet af Løkkes projekt," siger han til Finans.

En række andre prominente folk har bakket op om det Lars Løkke i første omgang har kaldt for et politiske netværk.

Læs også: Martin Thorborg drømmer om en 30-timers arbejdsuge "Jeg har haft medarbejdere, der knækkede. De gik ned, blev uarbejdsdygtige og kastet ud i personlige kriser"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere