Artikel top billede

(Foto: Dinero)

Martin Thorborg bakker op om Løkkes politiske vision

Iværksætter og Dinero-direktør Martin Thorborg udtrykker stor enighed med Lars Løkkes politiske linje for et muligt nyt midtsøgende parti i Danmark.

Lars Løkkes midtsøgende politiske projekt med en vision om flertal på tværs af rød og blå blok får opbakning fra iværksætter Martin Thorborg.

Det skriver Finans.

Dinero-direktøren mener, at et politisk projekt med endnu mere samarbejde hen over midten vil gavne dansk erhvervsliv.

"Jeg deler Løkkes holdninger og visioner, og han er den i øjeblikket, som kommer tættest på det, jeg ser som den rette vej for dansk politik. Hvis han stifter et parti, hvor jeg selv tror på hans visioner, kunne jeg godt finde på at vælge den vej. Det vigtigste for erhvervslivet er stabilitet og forudsigelighed, så virksomhedernes tankegang kan indrettes efter det. Derfor er jeg fristet af Løkkes projekt," siger han til Finans.

En række andre prominente folk har bakket op om det Lars Løkke i første omgang har kaldt for et politiske netværk.

Læs også: Martin Thorborg drømmer om en 30-timers arbejdsuge "Jeg har haft medarbejdere, der knækkede. De gik ned, blev uarbejdsdygtige og kastet ud i personlige kriser"
IT-JOB

MAN Energy Solutions

Cloud Architect

Unik System Design A/S

MS Office-specialist

Øresundsbro Konsortiet

IT-supporter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere