Artikel top billede

Citrix køber projektledelsesværktøj i stor milliard-handel

I en handel til 14 milliarder kroner har Citrix opkøbt projektledelses-værktøjet Wrike.

Det amerikanske it-selskab Citrix har købt det enterprise-fokuserede softwareselskab Wrike i en handel til 2,25 milliarder dollar, hvilket svarer til lige knap 14 milliarder kroner.

Det oplyser Citrix i en pressemeddelelse.

Wrike har siden 2019 været ejet af kapitalfonden Vista Equity Partners.

Parterne forventer at handlen bliver endeligt gennemført i løbet af første halvdel af 2021.

Wrike er en platform til projektledelse, der baserer sig på en software-as-a-service-model.

Platformen giver blandt andet brugerne overblik over de forskellige i gangværende projekter, workflows og deadlines, der arbejdes med i den enkelte virksomhed.

Har prominente kunder

Ifølge mediet Venturebeat har Wrike en række prominente kunder. Her i blandt Google, Dell og AirBnb.

Citrix hører hjemme i Santa Clara i Californien, og kendt for at have mange store selskaber i sine kundedatabase. SAP, HP og Deloitte er blot nogle af de store selskaber, der bruger Citrix software.

Selskabets danske landechef Annette Vainer har tidligere anslået over for Computerworld, at 90 procent af de 500 største danske virksomheder er Citrix-kunder. Men ifølge hende arbejder selskabet i dag målrettet på også at få flere mindre kunder

"Mange startups har i dag et globalt marked. De har brug for internet, der fungerer 24 timer i døgnet. De skal have en kort svartid, og det kan godt være, at de kun har 10 medarbejdere, men mange af dem opererer globalt og har en løsning, der skal være oppe hele tiden. Dem vil vi gerne have fat i, så de er også relevante," har hun tidligere fortalt til Computerworld.

Læs også:
Citrix-direktør går på jagt efter en helt ny slags kunder: "Mange vil gerne have flere store kunder, men for Citrix er det lige omvendt"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere