Artikel top billede

Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”

En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.

Mindre end 24 timer efter, at USA's 46. præsident er indsat, har kodekyndige opdaget en skjult opdatering på den nyligt opdaterede hjemmeside for Det Hvide Hus.

Beskeden er en invitation til de teknologispecialister, der er kloge nok til at finde den.

Ifølge Reuters er beskeden skjult i HTML-koden på www.whitehouse.gov som en stående invitation til at slutte sig til U.S. Digital Service, som er en teknologienhed i Det Hvide Hus.

"Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp til at bygge bedre systemer," sagde meddelelsen.

Det var den tidligere præsident Barack Obama, der lancerede enheden i 2014. De rekrutteredes opgave er at hjælpe med at modernisere offentlige tjenester.

Blandt andet står tjenesten for at modernisere det amerikanske program for sundhedsforskning, Medicares, betalingssystem og reformere ansættelsespraksis på tværs af offentlige agenturer.

Tekniske specialister skriver typisk kontrakt med Digital Service i et eller to år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere