Artikel top billede

Ny streaming-tjeneste rykker ind på det danske marked til marts

Danskerne kan nu se frem til endnu endnu et streaming-tjeneste, der lanceres til marts. Nyeste skud på stammen er Paramount+, der lanceres af amerikanske ViacomCBS.

Universet for streaming-tjenester udvides hastigt, og snart er endnu en spiller klar til at bejle til de danske seere.

Det er den amerikanske mediekoncern ViacomCBS, der lancerer tjenesten Paramount+ på det danske marked 25. marts.

For en start lanceres tjenesten i USA samt Syd- og Mellemamerika 4. marts inden, at turen går til Norden.

Ifølge en pressemeddelelse vil indholdet på tjenesten bestå en af blanding af velkendte titler samt originalt indhold, ligesom man kender det fra Netflix, der er markedsledende i Danmark.

Paramount+ har været tilgængelig i Danmark siden 2017, men det har kun været via Canal Digital og YouSee.

Læs også: 2021 bliver et usædvanligt tv-år: Producenterne vil sætte fuld fokus på billedkvalitet og pris
En af de nye titler er serien 'The Offer', der beskriver skabelsen af filmklassikeren The Godfather, der ligeledes er produceret af Paramount. Selskabet oplyser, at programmerne 'Behind the Music' fra MTV og true crime-serien 'The real criminal minds' i øjeblikket er under udvikling.

Paramount+ vil fremover blive hjemsted for premiere fra Showtime-universet. Her er en serie på vej, ved navn First Ladies, der blandt andet omhandler Michelle Obama. Derudover er filmen Halo på vej, der er baseret på Xbox-spillet af samme navn.

Den nye streaming-tjeneste vil have over over 6.000 film og serieafsnit fra blandt andet filmselskabet Paramount Pictures samt TV-kanalerne CBS, Comedy Central, Nickelodeon, MTV, Showtime og Smithsonian.

Tilbage i september 2020 fortalte nordisk direktør hos ViacomCBS, Jesper Dahl, om den kommende lancering:

"Vi er rigtig glade for at udvide Paramount+ i Norden og tilføje både nyt og premium-indhold til vores eksisterende streamingtjeneste, som er attraktivt for både forbrugere og partnere. Med udvidelsen bliver vi en markant spiller på det globale streaming-marked og kan fremover sikre endnu mere underholdning til nordiske seere i alle aldre,” lød det fra Jesper Dahl.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere