Artikel top billede

Ny streaming-tjeneste rykker ind på det danske marked til marts

Danskerne kan nu se frem til endnu endnu et streaming-tjeneste, der lanceres til marts. Nyeste skud på stammen er Paramount+, der lanceres af amerikanske ViacomCBS.

Universet for streaming-tjenester udvides hastigt, og snart er endnu en spiller klar til at bejle til de danske seere.

Det er den amerikanske mediekoncern ViacomCBS, der lancerer tjenesten Paramount+ på det danske marked 25. marts.

For en start lanceres tjenesten i USA samt Syd- og Mellemamerika 4. marts inden, at turen går til Norden.

Ifølge en pressemeddelelse vil indholdet på tjenesten bestå en af blanding af velkendte titler samt originalt indhold, ligesom man kender det fra Netflix, der er markedsledende i Danmark.

Paramount+ har været tilgængelig i Danmark siden 2017, men det har kun været via Canal Digital og YouSee.

Læs også: 2021 bliver et usædvanligt tv-år: Producenterne vil sætte fuld fokus på billedkvalitet og pris
En af de nye titler er serien 'The Offer', der beskriver skabelsen af filmklassikeren The Godfather, der ligeledes er produceret af Paramount. Selskabet oplyser, at programmerne 'Behind the Music' fra MTV og true crime-serien 'The real criminal minds' i øjeblikket er under udvikling.

Paramount+ vil fremover blive hjemsted for premiere fra Showtime-universet. Her er en serie på vej, ved navn First Ladies, der blandt andet omhandler Michelle Obama. Derudover er filmen Halo på vej, der er baseret på Xbox-spillet af samme navn.

Den nye streaming-tjeneste vil have over over 6.000 film og serieafsnit fra blandt andet filmselskabet Paramount Pictures samt TV-kanalerne CBS, Comedy Central, Nickelodeon, MTV, Showtime og Smithsonian.

Tilbage i september 2020 fortalte nordisk direktør hos ViacomCBS, Jesper Dahl, om den kommende lancering:

"Vi er rigtig glade for at udvide Paramount+ i Norden og tilføje både nyt og premium-indhold til vores eksisterende streamingtjeneste, som er attraktivt for både forbrugere og partnere. Med udvidelsen bliver vi en markant spiller på det globale streaming-marked og kan fremover sikre endnu mere underholdning til nordiske seere i alle aldre,” lød det fra Jesper Dahl.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere